„DININIMĂ” renaște magazinul Unic din Chișinău

Fiecare capitală din lume are câte un magazin universal legendar: „Harrods” din Londra, „Galeries Lafayette” din Paris, „Macy’s” în New York, „GUM” în Moscova sau „ȚUM” în Kiev. Iar în fiecare dintre acestea, pe parcursul istoriei, au fost vândute haine de producție locală. Magazinul „UNIC”, anterior cel mai important magazin universal din țară, renaște acum datorită celor mai bune mărci autohtone, unite sub brandul „DININIMĂ”, care pot fi găsite la etajul 3.

separator

din-injima-unic-3

Pe 25 octombrie, în ziua deschiderii oficiale a magazinului „DININIMĂ”, fiecare client care va face cumpărături în valoare de minim 200 de lei, va obține un card de reduceri de 5%, scrie locals.md.

Anume aici, la un singur etaj, pot fi descoperite noile colecții semnate de 40 de branduri autohtone, printre care EHO, Ionel, Ludmila Storojuc, Shram, Georgette, Alina Bradu, Vistline, Gloria, Olsa, Special Baby, Crème Brulee, Lia Fia și multe altele.

Pentru că este un magazin universal adevărat, cei 2000 de metri pătrați utilizați de către „DININIMĂ” pentru comercializare sunt un spațiu deschis.

din-inima-unic-26

Etajul trei al magazinului UNIC este nu doar un spațiu comercial mare și confortabil, dar și o platformă care va uni, în sfârșit, producătorii autohtoni cu potențialii cumpărători locali și va oferi unui investitor străin o imagine clară despre industria ușoară din Moldova.

La acest etaj este amenajat, de asemenea, un teren de joc pentru copii.

din-inima-unic-30

Urcând cu escalatorul, ajungeți într-o sală spațioasă. Deplasându-vă spre stânga, veți putea face shopping de vestimentație pentru dame și bărbați, iar spre stânga – haine pentru copii.

Motivele naționale interpretate modern pot fi descoperite în colecția semnată de Alina Bradu, paltoanele pentru femei – Vistline, rochiile și hainele pentru tinere de la Brio, EHO, Georgette, Portavita, Premiera Dona, Shram, Stis, Ludmila Storojuc. Obiectele vestimentare de bază și lenjeria pot fi găsite la Croitor, Tricot, Vasconi, Ponti și Ravetti. Gențile sunt prezentate de mărcile Arillu, Maalex și Vitalie Burlacu. Hainele pentru copii sunt create de Bombonici, Lenicris Miss Vivien Vivi Art Boutique, Magvi, Creme Brulee, Lia Fia și accesorii pentru copii de la Perna Mea, Special Baby, Baby Co. Blănurile — Artizana și Milabrega. Încălțăminte – Olsa Shoes, Floare, IscoPrim, Tiras și Tabita. Costume pentru bărbați – secția Ionel.

Pe data de 25 octombrie va avea loc deschiderea oficială a etajului cu mărcilor locale, unite sub brandul „DININIMĂ”. Este important de reținut că oaspeții sunt așteptați de la ora 15:00 până la 20:00. În această perioadă, pe tot etajul trei vor fi reduceri de până la 20% la colecțiile noi, iar pentru a alege vestimenația potrivită, cumpărătorii vor fi ajutați de stiliștii personali Natalia Mitireva, Irina Novikova și Ylianna Danko. Unele mărci pregătesc pentru UNIC colecții capsulă cu prețuri mai mici, care se vor comercializa doar la etajul „DININIMĂ”.

din-inima-unic-1

Magazinul „DININIMĂ”, situat în centrul comercial UNIC, a adunat 40 de branduri autohtone, 36 dintre care s-au extins pe piața internațională, unite sub brandul național „DININIMĂ – Branduri de Moldova”. Printre aceste mărci sunt: Alina Bradu, Arillu, Artizana, Bombonici, Brio, Croitor Tricot, EHO, Georgette, Ionel, Isco-Prim, Lenicris, Lia Fia, Magvi, Maalex Bags, Milabrega, Miss Vivien, Olsa Shoes, Ponti, Portavita, Premiera Dona, Ravetti, Shram, Stîș, Storojuc, Tabita & Floare, Tiras, Vitalie Burlacu, Vasconi, Creme Brulee, Vestiti, Vistline, Vivi Artbutic, Gloria, Artizana Factory și NAAN.

În noul magazin vor fi prezentate patru companii noi, care așteaptă cu nerăbare cumpărători pentru a „testa” producția lor: Mily Mia, Special Baby, Daos și Baby Co. Ei vor aprecia orice feedback, de aceea vă îndemnăm să îi găsiți și să evaluați produsele pe care le creează.

Proiectul a fost realizat datorită investițiilor comune ale companiilor locale din industria modei, membrilor Asociației Patronale din Industria Ușoară (APIUS) și a partenerilor strategici – Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.

din-inima-unic-11

din-inima-unic-19

din-inima-unic-46

Poze! Balenciaga – solidară cu Ucraina la Paris Fashion Week

Balenciaga – solidară cu Ucraina, și-a adaptat nu doar pagina de instagram, dar și prezentarea de la Paris Fashion Week.

Defilarea a început cu o poezie în ucraineană, iar fiecare participant a primit un tricou în culorile Ucrainei 💙💛

Directorul de creație al mărcii, georgianul Demna Gvasalia, a dedicat spectacolul „neînfricării, rezistenței, victoriei iubirii și păcii”.

Cătălin Botezatu oferă femeilor câteva sfaturi despre cum să se îmbrace pentru a fi elegante. Ce haine sunt în tendințe în anul 2022

Designerul Cătălin Botezatu a vorbit despre moda anului 2022 și le-a oferit femeilor câteva sfaturi despre cum să se îmbrace pentru a arăta bine.

Cătălin Botezatu, trei tentative de sinucidere. Cine e femeie pentru care  și-a TĂIAT venele: O IUBESC și acum! | DCNews

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România, și nu numai, a vorbit într-un interviu pentru Click! despre moda anului 2022. Conform acestuia, anul acesta se poartă multe culori, galbenul, portocaliul, dar și rozul pudrat.

„Pentru primăvară vara acestui an avem, multă culoare. Galbenul, portocaliul vor fi vedetele accestui an. Rozul pudrat este în tendințe, alături de verdele pădure, bleu ciel, roșu aprins. Ciudat și contrar faptului că este sezonul primăvară vară se vor purta griurile. Stilul etno reinterpretat va fi la modă”, a declarat Cătălin Botezatu.

De asemenea, Cătălin Botezatu a mai spus că anul acesta se poartă materialele de catifea și materialele fluide, precum mătase sau bumbacul.

„Se poartă produse din piele ecologică, până la pantaloni mulați, ușor evazați în parte dea jos. Denimul este în trend, în toate formele lui. Pentru toamnă iarnă se va purta albul și cășmirul foarte mult. Acum, pentru că suntem în plin sezon de iarnă, încă se poartă foarte mult tricotajele și blănurile naturale, deși există acest curent împotriva lor chiar și marii contestatari, precum Anna Wintour, au apărut purtând blănuri naturale. Pentru cei care își permit, se poartă stofele tip tweed sau din țesătură alpaca sau vicuna”, a mai spus Botezatu.

„A fi cochetă nu înseamnă întotdeauna să ai produse scumpe”

Cătălin Botezatu a declarat că hainele scumpe nu redău neapărat eleganța și frumusețea unei femei. Conform acestuia, a fi cochetă poate înseamna să porți și haine ieftine, iar dacă știi cum să le combini, atunci rezultatul va fi uluitor.

Cătălin Botezatu a primit cadou o mașină de ziua lui. Alt cadou i-a mers,  însă, la suflet designerului - IMPACT

Aceasta a spus că o rochie neagră tip Jackie O, asortată cu perle poate fi o vestimentație incredibilă pentru o femei care vrea să arate bine și să atragă atenția tuturor.

„Trebuie să ai câteva produse care pot fi purtate în toate sezoanele, cum ar fi o rochie neagră tip Jackie O, cu acel decolteu tip barcă, apropiată de linia corpului, care poate fi asortată cu perle. Pe timp de iarnă o putem purta cu un mantou sau o blană și vara eventual cu o șal de mătase.

Nu trebuie să lipsească produsele din denim, bluze albe masculine cu manșete supradimensionate și o pălărie stilizată tip cowboy care scoate orice ținută din anonimat”, a mai explicat designerul.

Letizia a Spaniei este cea mai stilată regină, chiar şi cu firele albe de păr la vedere

Nu există regină mai şic decât Regina Letizia a Spaniei. Ieri, soţia în vârstă de 49 de ani a Regelui Felipe a surprins cu o nouă alegere vestimentară deosebit de cool, atunci când a participat la un eveniment organizat la Muzeul şiinţelor naturale din Madrid.

Este oficial! Letizia a Spaniei este cea mai stilată regină, chiar şi cu firele albe de păr la vedere

Ei bine, piesa-vedetă a ţinutei Letiziei au fost pantalonii tip culottes din piele, de la brandul Uterqüe, pe care spanioloaica i-a mai purtat şi cu alte ocazii. Letizia şi-a completat ţinuta cu o maletă grena, o jachetă într-o nuanţă complementară, de la Hugo Boss şi un plic roşu închis, conform okmagazine.ro.

Ţinuta a fost completată superb de o pereche de pantofi din piele neagră, cu toc şi un model foarte sexy. Machiată ireproşabil, Letizia şi-a acoperit faţa cu o mască chirurgicală de care nu se desparte atunci când iese din casă şi pe care nu o scoate nici pentru pozele oficiale.

Este interesant că regina cea şic nu este o adeptă a părului vopsit, lucru care nu mai prezintă, însă, o noutate. De câţiva ani buni, Letizia apare la evenimente cu firele albe de păr la vedere, fiind o adeptă a trendului părului natural, care ia din ce în ce mai mult amploare printre femeile celebre.

Chiar şi-aşa, cu rădăcinile nevopsite, Regina Letizia rămâne una dintre cele mai şic femei din lume, admirată pentru stilul ei vestimentar ireproşabil.

Este oficial! Letizia a Spaniei este cea mai stilată regină, chiar şi cu firele albe de păr la vedere
Este oficial! Letizia a Spaniei este cea mai stilată regină, chiar şi cu firele albe de păr la vedere

A decedat o interpretă din Moldova!
Articolul anterior
Minus 200 kilograme în 5 luni! Noul scop al instructorilor Unica Sport
Articolul următor