Doina Popov: Reparăm greșelile de stil de la evenimentele mondene!

Primăvara a startat cu mai multe evenimente mondene. Acestea le dau bătăi de cap și femeilor, care nu mai știu ce să scoată din garderobă, și fashion bloggerilor, care încearcă să repare greșelile vestimentare.

separator

Doina Popov, co-fondatoarea unui site de modă și stil, vine cu 4 sfaturi pentru toate femeile care își doresc să arate bine în poze și nu doar.

„1. Nu purtați colanți din mătase cu o nuanță sau două mai închisă decât culoarea pielii naturale și mai ales strălucitori. Și nu asortați colanții din mătase cu sandale!

2. Sub bluzele sau cămășile albe transparente se poartă sutiene nude (bej deschis) și nu albi!10993497_357332687792839_5736182619972005198_n 

3. Renunțați la coafurile pompoase, la buclele prea sofisticate și machiajul strident și neglijent! Acestea au efect de îmbătrânire.Optați pentru o coafură naturală și un machiaj care să vă evidențieze frumos și delicat trăsăturile feței.

4. Renunțați la pantofii cu toc și platformă exagerat de mare! Știu că sunt mai comozi decât stilettos, însă ei vă răpesc din finețea feminină și arată vulgar.”

Interpreţii te invită la un marş dedicat copiilor nenăscuţi
Articolul anterior
Video! Dan Bălan bagă intrigă în fani
Articolul următor
Alte articole interesante