Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, nevoiţi să-și închidă afacerea?!

După ce au fost acuzați de o evaziune fiscală ( aproximativ 1 miliard de euro) şi condamnaţi la un an şi opt luni de închisoare, designerii italieni Domenico Dolce şi Stefano Gabbana riscă să-

separator
și închidă brandul de renume.

7072_51c64fa846947

Aceștia ar putea fi obligaţi să plătească o amendă în valoare de 400 milioane de euro.

„Ce vreţi să facem? Vom închide. Nu vom putea face faţă unei asemenea sume. Este imposibil. Dacă merităm această sentinţă, atunci nu mai este nimic de zis. Dar eu spun că nu o merităm şi din păcate s-ar putea să fim nevoiţi să închidem afacerea“, a declarat Gabbana.

stefano-gabbana-e-domenico-dolce_jpg_1309708194De curând, cei doi au fost obligați să închidă temporar cele 9 magazine din Milano, după ce primarul oraşului, Giuliano Pisapia, a declarat că cei doi nu mai au ce căuta în oraș.

„Nu vom permite să fim judecaţi precum nişte hoţi, pentru că nu suntem“, a declarat Gabbana, într-un interviu în The Telegraph. „Cum am putea să acceptăm să fim acuzaţi de evaziune fiscală? Noi suntem oameni oneşti, trăim în Italia, unde ne plătim taxele “, a adăugat acesta.

Cei doi creatori de modă se numără printre cei mai bogaţi oameni din Italia şi, implicit, printre contribuabilii care plătesc cele mai mari impozite.

Sursa

 

Proiect: Ai mai văzut o mireasă în ghete???
Articolul anterior
Regizorul Victor Bucătaru a plecat dintre noi
Articolul următor
Alte articole interesante