Domnica Cemortan: “Sunt prea săracă ca să-mi permit să cumpăr lucruri ieftine și încă de proastă calitate”

Arată bine atât la proteste, când nu pune pe ea decât o pereche de blugi și un tricou, cât și la evenimentele mondene, când îmbracă rochii senzuale și atrage privirile tuturor bărbaților. Activista evită să facă shopping în țară pentru că-i par prețurile exagerate, așa că profită de vacanțe pentru a-și umple bagajul cu haine de calitate la prețuri accesibile. Află mai multe detalii despre garderoba Domnicăi Cemortan și cum s-a simțit în ținutele Andreei Raicu!

separator

05

Ador shopping-ul. Orice femeie mi-ar da dreptate când zic că noi niciodată nu avem suficienți pantofi sau rochii în garderoba noastră (zâmbește). Niciodată nu am numărat orele petrecute la shopping, însă, până nu îmi găsesc ceva care să îmi placă foarte mult, nu plec din magazin.

Mereu fac cumpărăturile în străinătate. Însă, susțin și cumpăr tot ce este autohton la un preț corect. De ce anume la un preț corect?… pentru că la noi unii designeri autohtoni exagerează enorm la unele creații, de aceea, uneori, din principiu, evit să îi susțin.

Stilul Domnicăi! (zâmbește) La mine totul depinde de soarele de afară, dispoziția pe moment, dar și locul în care merg. Însă, cel mai important e să mă simt liber, confortabil și frumoasă. Astfel, probabil aș zice că stilul casual mă reprezintă.

010203

Piesele predominante? Mulți pantaloni și enorm de multe rochii!

Nu cred că ai unde face shopping acasă. Nu pentru că nu găsesc calitate și preț. Cum se zice în popor: “sunt prea sărac să îmi permit să cumpăr lucruri ieftine și încă de proastă calitate”. Celor care au posibilitate, le recomand să facă cumpărături în străinătate la un preț excelent și o calitate înaltă. Mai ales când sunt reduceri mari, organizate de două ori pe an în Europa.

În ținutele Andreei Raicu m-am simțit o femeie puternică și sexy. Iar pe tot parcursul shooting-ului, privirile bărbaților, dar și ale femeilor, au fost asupra mea, savurându-mi ținutele.

0607

Ținuta preferată… nu o am. Totul depinde de dispoziție. (zâmbește)

Nuanțele … albastru, bleumarin, roșu închis, negru, dar și culori deschise, precum crem, alb, culoarea untului.

Încălțămintea… pantofii stiletto sunt în top. Pot fi asortați absolut la orice ținută.

Parfumul… Chloe.

08

  • Fotograf: Igor Lupu; www.ssharm.md
  • Make-up și coafură: Salon Doctor Lica
  • Brand: Andreea Raicu în magazinele Nikita Rinadi
  • Locația: Creme de la Creme

Cel mai folosit condiment a provocat 2,3 milioane de decese în întreaga lume!
Articolul anterior
Parazitul proletar: Dacă ai în viața ta pe cineva care cere să schimbi în tine mai mult de 3 lucruri, lasă-l!
Articolul următor
Alte articole interesante