Elena Băncilă și-a prezentat prima colecție de rochii. Cum a fost la eveniment!

Elena Băncilă și-a invitat prietenii și colegii de breaslă într-un local din Capitală pentru a le arăta cu ce s-a ocupat în ultimele luni pe lângă televiziune.

separator

_DSC0161

Elena Băncilă s-a făcut designer. Vrea să-și deschidă un atelier

Elena Băncilă s-a lansat ca designer pe piața de acasă cu o colecție compusă din 12 rochii.

“Îmi place mult să desenez, așa că am decis să mă perfecționez în domeniu. Mi-am cumpărat cărți de specialitate, am studiat pe internet și am învățat să fac schițe cât de cât acceptabile (zâmbește)… încă învăț. Colecția asta e unul dintre visele mele… și am făcut-o cu mult drag. Curând voi avea un atelier propriu. Și vreau să continui cu asta… deja am în cap colecția de vară:). Această colecție cuprinde 12 rochii, e mică… dar e un început!”, a declarat prezentatoarea TV.

Ținutele au fost prezentate de modele profesioniste de la Agenția Mandarin. Acestea au defilat acompaniate de Elvi’s Band. După prezentare, băieții au susținut un recital live. Aceștia au interpretat și o piesă scrisă de vinovata petrecerii.

“Persefona, superba colecție vestimentară care poartă numele Elenei Băncilă! Felicitări draga mea cu primul pas în lumea modei!”, a spus Ana Danilescu.

„Prietena asta a mea e tare talentată și mereu cu inițiative noi. Felicitări, Lenuța!”, a declarat Vivi Blossom.

“Bravo, Elena Băncilă! Curaj și perseverență!”, a adăugat Aurelia Gândea.

„”Persefona” m-a impresionat prin finețe în primul rând. Eu cred că aceste rochii sunt create pentru femeia care nu are nevoie ”să sară în ochi” pentru a se impune. Colecția are toate ingredientele: enigmă, stil, eleganță, calitate și inovație. Totodată în ”Persefona” am văzut reflexia Elenei, pe cât o cunosc eu – personalitate puternică, dar cu suficient mister. Bineînțeles că mi-ar plăcea să am în garderobă o rochie by Elena Băncilă. Vreau să-i urez colegei mele succes, inspirație și încredere în continuare!”, a spus Dorina Gherganov.
_DSC0115_DSC0118_DSC0122
_DSC0123_DSC0125_DSC0128
_DSC0130_DSC0131_DSC0132
_DSC0143_DSC0179_DSC0181
_DSC0183_DSC0190_DSC0219
_DSC0064_DSC0151
_DSC0232_DSC0286
_DSC0328

Arată ca o nuntă de poveste. Cu excepția unui singur lucru
Articolul anterior
Medicii avertizează părinţii: „Nu dați așa ceva copiilor!”
Articolul următor
Alte articole interesante