Elton John, supărat pe Dolce&Gabbana. Vezi de ce!

Interpretul a anunțat că nu va mai purta niciodata creațiile Dolce&Gabbana deoarece designerii casei de modă i-au numit copiii „sintetici”, potrivit www.ziare.com

separator

Domenico Dolce și Stefano Gabbana au menționat că nu sunt de acord cu copiii crescuți de doi părinți de același sex, cu toate că ambii sunt gay.

„Ne opunem adopțiilor făcute de doi bărbați sau de două femei. Singura familie adevărată e cea tradițională. Nu vrem urmași născuți cu ajutorul științei și a uterelor închiriate: viața are un curs natural, iar unele lucruri nu trebuie schimbate. Copiilor născuți din acest procedeu chimic le spun “copii sintetici”. Uterele sunt închiriate, iar sperma este aleasă dintr-un catalog „, au precizat creatorii de modă.

Elton John a reacționat dur la această declarație deoarece are doi copii care s-au născut prin metoda fertilizării în vitro.

„Cum îndrăzniți să vă referiți la copiii mei frumoși ca fiind “sintetici”. Rușine să vă fie că ați criticat tehnica fertilizării în vitro, care e un miracol care le-a permis multor oameni care se iubesc, straight sau gay, să-și îndeplinească visul de a deveni părinți. Gândirea voastră arhaică a depășit orice limită de această dată”, a comentat artistul.

Michelle Obama dansează pentru sănătatea americanilor
Articolul anterior
Ce sacrificii fac copiii chinezi pentru a ajunge campioni
Articolul următor
Alte articole interesante