Fashion bloggerița Nelly Şargu face cele mai sexy bralette: “Nu mă voi opri doar la lenjerie!”

Nelly Șargu este o tânără jurnalistă care se implică în tot ce e frumos și îi aduce satisfacție. Pe lângă toate activitățile pe care le practică, aceasta face și cursuri de croitorie. Mânuiește mașina de cusut încă din adolescență, dar acum vrea s-o facă profesionist. A început să confecționeze bralette, dar promite să nu se oprească aici. Așa că, în curând, vom putea admira și o colecție de haine create de ea.

separator

 • unicamd unica.md De unde ți-a venit ideea de a confecționa lenjerie?
 • Nelly Prima bralettă mi-a dăruit-o un prieten și m-am îndrăgostit de această lenjerie. Am încercat să-mi confecționez singură o pereche și am văzut că reușesc. De fapt, îmi cos singurică haine din anii de liceu. Însă, am hotărât că nu voi coase nimic la comandă până nu voi avea în spate măcar cursuri de croitorie. În curând, termin cursul și am hotărât că deja sunt capabilă să confecționez un produs calitativ.

 • unicamd unica.md Care e sursa ta de inspirație?
 • Nelly Inspirația vine atunci când mă plimb cu transportul public. Obișnuiesc să mă uit pe fereastră și să mă gândesc cum  voi uni unele detalii, ce culori aș combina, cum aș diversifica un model etc. Până când am confecționat doar modele simple, dar următoarele le vreau mai deosebite. De asemenea, pot să mă inspir dacă văd poze faine pe Instagram sau Pinterest. Nu mă inspir din modele confecționate de alte fete de aici, din Moldova. Fiecare are viziunile și ideile sale.

 • unicamd unica.md Confecționezi bralette doar la comandă?
 • Nelly Acum, da. Folosesc dantelă elastică și caut mereu un desen deosebit. Bretelele sunt confecționate de mine din panglică specială, exact ca bretelele unui sutien normal. Mi se par trainice, plăcute la atingere și comode. Toată munca este manuală. Unele detalii le cos la mașina de cusut, desigur, ca să fie mai durabile.

 • unicamd unica.md Care sunt prețurile acestor bralette?
 • Nelly Deocamdată, prețul e de la 210 până la 250 de lei. Când voi confecționa modele mai complicate, se va mări și prețul. Chiar și cel mai simplu modelul îmi ia minim 2 ore de muncă.

 • unicamd unica.md Câte comenzi ai avut până acum?
 • Nelly Am avut 3 comenzi de la prietenele mele. Modelele confecționate le-am și postat pe Facebook. Apoi, au mai apărut 3 comenzi. Sunt nespus de fericită că lumea are încredere chiar de la început în produsul meu. În fiecare bralettă depun suflet, deoarece vreau ca aceasta să devină deosebită pentru stăpâna ei!

 • unicamd unica.md Pentru ce tip de femeie este potrivită lenjeria confecționată de tine?
 • Nelly În principiu, o bralettă poate fi purtată de orice doamnă sau domnișoară, dar din câte am observat și știu eu, le poartă doar domnișoarele tinere. Aceste domnișoare știu să aprecieze frumosul și lucrurile fine. Braletta poate fi și un cadou frumos pentru soț/iubit (zâmbește). Fetele care poartă bralette sunt încrezute în propriile forțe, în frumusețea lor, sunt libere și mulțumite de felul cum arată și vor să pună în valoare această frumusețe.

 • unicamd unica.md Te reduci doar la bralette sau vei face și seturi de lenjerie?
 • Nelly Până când nu confecționez chiloței. Aș dori să extind modelele de bralette acum. Aceasta nu este doar o pasiune, este o direcție profesională pe care vreau să o urmez în viață. În viitor, vreau să confecționez și haine, dar nu cred că voi renunța la bralette. Mi-aș dori un magazin fizic, care să aibă și online delivery.

Reduceri de până la -70% la Brandurile din Inimă. Vino la GRAND SALE
Articolul anterior
Muffin cu piersici
Articolul următor
Alte articole interesante