Fashion bloggerița Nelly Şargu face cele mai sexy bralette: “Nu mă voi opri doar la lenjerie!”

Nelly Șargu este o tânără jurnalistă care se implică în tot ce e frumos și îi aduce satisfacție. Pe lângă toate activitățile pe care le practică, aceasta face și cursuri de croitorie. Mânuiește mașina de cusut încă din adolescență, dar acum vrea s-o facă profesionist. A început să confecționeze bralette, dar promite să nu se oprească aici. Așa că, în curând, vom putea admira și o colecție de haine create de ea.

separator

 • unicamd unica.md De unde ți-a venit ideea de a confecționa lenjerie?
 • Nelly Prima bralettă mi-a dăruit-o un prieten și m-am îndrăgostit de această lenjerie. Am încercat să-mi confecționez singură o pereche și am văzut că reușesc. De fapt, îmi cos singurică haine din anii de liceu. Însă, am hotărât că nu voi coase nimic la comandă până nu voi avea în spate măcar cursuri de croitorie. În curând, termin cursul și am hotărât că deja sunt capabilă să confecționez un produs calitativ.

 • unicamd unica.md Care e sursa ta de inspirație?
 • Nelly Inspirația vine atunci când mă plimb cu transportul public. Obișnuiesc să mă uit pe fereastră și să mă gândesc cum  voi uni unele detalii, ce culori aș combina, cum aș diversifica un model etc. Până când am confecționat doar modele simple, dar următoarele le vreau mai deosebite. De asemenea, pot să mă inspir dacă văd poze faine pe Instagram sau Pinterest. Nu mă inspir din modele confecționate de alte fete de aici, din Moldova. Fiecare are viziunile și ideile sale.

 • unicamd unica.md Confecționezi bralette doar la comandă?
 • Nelly Acum, da. Folosesc dantelă elastică și caut mereu un desen deosebit. Bretelele sunt confecționate de mine din panglică specială, exact ca bretelele unui sutien normal. Mi se par trainice, plăcute la atingere și comode. Toată munca este manuală. Unele detalii le cos la mașina de cusut, desigur, ca să fie mai durabile.

 • unicamd unica.md Care sunt prețurile acestor bralette?
 • Nelly Deocamdată, prețul e de la 210 până la 250 de lei. Când voi confecționa modele mai complicate, se va mări și prețul. Chiar și cel mai simplu modelul îmi ia minim 2 ore de muncă.

 • unicamd unica.md Câte comenzi ai avut până acum?
 • Nelly Am avut 3 comenzi de la prietenele mele. Modelele confecționate le-am și postat pe Facebook. Apoi, au mai apărut 3 comenzi. Sunt nespus de fericită că lumea are încredere chiar de la început în produsul meu. În fiecare bralettă depun suflet, deoarece vreau ca aceasta să devină deosebită pentru stăpâna ei!

 • unicamd unica.md Pentru ce tip de femeie este potrivită lenjeria confecționată de tine?
 • Nelly În principiu, o bralettă poate fi purtată de orice doamnă sau domnișoară, dar din câte am observat și știu eu, le poartă doar domnișoarele tinere. Aceste domnișoare știu să aprecieze frumosul și lucrurile fine. Braletta poate fi și un cadou frumos pentru soț/iubit (zâmbește). Fetele care poartă bralette sunt încrezute în propriile forțe, în frumusețea lor, sunt libere și mulțumite de felul cum arată și vor să pună în valoare această frumusețe.

 • unicamd unica.md Te reduci doar la bralette sau vei face și seturi de lenjerie?
 • Nelly Până când nu confecționez chiloței. Aș dori să extind modelele de bralette acum. Aceasta nu este doar o pasiune, este o direcție profesională pe care vreau să o urmez în viață. În viitor, vreau să confecționez și haine, dar nu cred că voi renunța la bralette. Mi-aș dori un magazin fizic, care să aibă și online delivery.

La ce articole vestimentare va trebui să renunțe Kate Middleton după primirea titlului de Prințesă de Wales

După decesul reginei Elisabeta a II-a și urcarea la tron a fiului acesteia, regele Charles al III-lea, Kate Middleton, numită anterior Ducesa de Cambridge, a primit titlul de Prințesă de Wales, schimbare care se va reflecta și în alegerile sale vestimentare.

We're obsessed with Kate Middleton's reworn orange coat | Kate middleton stil, Modestil, Kate middleton outfits

Potrivit Mirandei Holdei, expertă în regalitate și modă, garderoba lui Kate Middleton ar putea suferi schimbări odată cu noul titlu, pentru a se acomoda noii sale poziții. Acest lucru înseamnă că hainele purtate vor deveni mai formale, iar unele accesorii și printuri vor fi scoase din ecuație.

30 tinute purtate de Kate Middleton care sa va inspire in sezonul rece

Nu este un secret faptul că stilul lui Kate Middleton a suferit o schimbare pozitivă în ultimii, aceasta creând treptat o garderobă care încorporează atât piese unice, în special rochii de gală și bijuteriile care aparțin familiei regale, cât și haine simple, dar elegante, multe dintre ele și la preturi accesibile. De asemenea, aceasta a atras atenția și prin modul în care reciclează ținutele și le poartă în combinații noi la intervale diferite de timp.

Kate va trebuie să renunțe la stilul vestimentar și să urmeze anumite reguli | adevarul.ro

Ei bine, odată cu noul titlu, garderoba sa va face loc unor piese vestimentare mai formale, sobre, însă nu anoste. Potrivit expertului regal, materialele fluide, ușurele vor fi înlocuite de unele mai groase și monocolore, accesoriile de păr, precum bentițele, se vor tranforma în pălării impozante, iar imprimeurile precum cele cu buline nu vor mai fi atât de prezente.

În ciuda acestor schimbări, expertul regal susține că stilul lui Kate Middleton va continua să-i etaleze rafinamentul și silueta zveltă.

Will Prince William and Kate Middleton Move to Windsor Castle? | Glamour
Kate Middleton has 'down-to-earth mum moment' at trampoline park

sursa

Maia Sandu nu are un stilist. Cum își alege președinta ținutele

Președinta Maia Sandu este remarcată inclusiv pentru stilul său vestimentar delicat și elegant.

Președinta a participat marți seara la prezentarea de modă ”Unzip Moldovan Designers”. Maia Sandu a fost întrebată de către Traian Stoianov, reporter la realitatea.md, cine este stilistul care are grijă de aspectul său vestimentar.

Maia Sandu a declarat că nu are o persoană care se ocupă de asta și se îmbracă singură, fiind ajutată de cei mai apropiați oameni.

„Nu am o stilistă. Mă consult în familie cu oamenii apropiați mie, cu sora mea, cu verișoara mea”, a declarat Maia Sandu. Video: www.realitatea.md.

Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Stilul și eleganța lui Lady Di

Prințesa Diana, care a murit într-un accident mortal în urmă cu 25 de ani, pe 31 august 1997, rămâne un etalon de eleganță și stil în lumea modei.  

Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Inspirație în modă: Eleganța și stilul lui Lady Di | GALERIE FOTO - Imaginea 1

Stilul vestimentar al prințesei Diana este încă preluat de o mulțime de femei, fiind în continuare un reper în lumea modei.

Este imposibil să ignori impactul continuu al Dianei, Prințesa de Wales, asupra lumii modei. Lady Di rămâne o inspirație pentru milioane de oameni pentru munca ei filantropică și stilul personal distinctive de a se îmbrăca.

Ținutele Dianei sunt atât de faimoase încât vin cu nume speciale și povești proprii. De fapt, sunt unele dintre cele mai discutate ținute din toate timpurile. „Rochia de răzbunare”, ”rochia Travolta”,”rochia de mirează de poveste” și multe altele sunt ținute care au lăsat o amprentă asupra istoriei modei și fiecare dintre ele iese în evidență cu ceva anume.

În perioada în care era soția prințului Charles, în anii 80, stilul său vestimentar era încorsetat de protocoalele regale care nu permiteau fustele scurte, picioarelor dezgolite și decolteul. Dar Lady Di a reușit, în ciuda acestora, să cultive un stil unic și memorabil.

Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Inspirație în modă: Eleganța și stilul lui Lady Di | GALERIE FOTO - Imaginea 12
Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Inspirație în modă: Eleganța și stilul lui Lady Di | GALERIE FOTO - Imaginea 10
Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Inspirație în modă: Eleganța și stilul lui Lady Di | GALERIE FOTO - Imaginea 9
Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Inspirație în modă: Eleganța și stilul lui Lady Di | GALERIE FOTO - Imaginea 8
Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Inspirație în modă: Eleganța și stilul lui Lady Di | GALERIE FOTO - Imaginea 2
Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Inspirație în modă: Eleganța și stilul lui Lady Di | GALERIE FOTO - Imaginea 7
Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Inspirație în modă: Eleganța și stilul lui Lady Di | GALERIE FOTO - Imaginea 4
Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Inspirație în modă: Eleganța și stilul lui Lady Di | GALERIE FOTO - Imaginea 3

sursa

Reduceri de până la -70% la Brandurile din Inimă. Vino la GRAND SALE
Articolul anterior
Muffin cu piersici
Articolul următor