Fiecare femeie trebuie să aibă aceste ținute în garderobă

Chiar dacă tendințele se schimbă de la anotimp la anotimp, există piese vestimentare pe care trebuie să le ai mereu în garderobă, pentru a putea obține un look perfect ori de câte ori ieși din casă. Iată ce haine și accesorii ar fi bine să-și găsească locul în șifonierul tău!

separator

Cămașa albă

O cămașă albă cu o croială clasică îți va fi întotdeauna de folos. Poate fi inclusă cu ușuriță într-un număr variat de ținute și este obligatorie pentru stilul office. Alege o cămășă de un alb impecabil, cu o croială foarte bine realizată și un material de bună calitate. Este o piesă vestimentară în care merită să investești mai mult pentru că o vei purta timp îndelungat. Poți opta și pentru una cu imprimeuri delicate de tipul bulinelor abia sesizabile.


Blugii bootcut

Acești blugi vin perfect peste încălțările tale, fiind extrem de utili atunci când nu știi ce să porți și ești în criză de timp. Alege unii într-o nuanță închisă, care vor fi simplu de asortat. Ai grijă ca pantalonii să îți vină perfect, iar pentru asta, o vizită la un croitor pentru mici retușuri va face minuni. Dacă este necesar, scurtează-i astfel încât să se așeze perfect peste încălțămintea cu toc, de aceea măsurătorile ar trebui luate când ești încălțată cu pantofi cu toc.


Un colier statement

Probabil deții o mulțime de coliere și bijuterii elegante, ceea ce este excelent pentru că ai de unde alege atunci când vrei să oferi un plus de stil fiecărei ținute.
Dar orice femeie ar trebui să aibă o bijuterie statement în arsenalul său. Un colier masiv este tot ce îți trebuie în zilele în care vrei să impresionezi printr-un look îndrăzneț. Nu uita că atunci când porți o astfel de bijuterie masivă trebuie să eviți alte accesorii sau bijuterii.

Citește continuarea pe eva.ro!

Ce planuri ai pentru astăzi? Te invităm la teatru alături de 4 actori frumoși!
Articolul anterior
Acest test simplu îţi arată dacă ai deficit de iod în organism
Articolul următor
Alte articole interesante