Fusta creion și blugii mulați, periculoși pentru sănătate!

Ai dureri de spate, de genunchi sau de gât? Să știi că nu doar scaunul incomod sau efortul fizic pe care l-ai făcut aseară pot fi de vină. Neplăcerile pot fi cauzate și de hainele sau accesoriile pe care le porți.

separator

Fusta creion

Acest tip de fustă îți apropie genunchii și nu îți permite să te apleci așa cum ar fi normal. Chiar dacă în momentul în care te apleci ținând picioarele întinse, nu simți nimic, în timp se poate ajunge la întinderi musculare și chiar la probleme de disc.

Colierul

Mușchii, tendoanele și articulațiile gâtului fac efort toată ziua pentru a susține greutatea capului. Adăugând un colier greu, care trebuie susținut și el, nu faci altceva decât să îngreunezi misiunea gâtului. Greutatea prea mare care trebuie susținută creează tensiune în gât, durere și poate duce la leziuni.

Sutienul nepotrivit

Un sutien nepotrivit pune presiune pe sistemul limfatic al sânului, eliberând toxine periculoase. Doctorii avertizează că foarte multe probleme de sănătate pot fi declanşate de sutiene. Experţii în sănătate spun că pot apărea tulburări care aparent nu au absolut nicio legătură cu lenjeria de corp, cum sunt erupțiile cutanate sau indigestiile şi arsurile la stomac.

Pantofii cu toc

Pantofii cu toc înalt sunt un accesoriu „must have” în garderoba oricărei femei, doar că pe cât sunt de eleganți, pe atât de periculoși. Tocurile prea înalte pot provoca bătături la degetele de la picioare, dureri în zona lombară și probleme la coloana vertebrală.

Blugii mulați

Sunt în vogă pantalonii skinny care stau strâmți pe talie, șolduri, coapse și gambe, dar te împiedică să te miști natural, obligându-te să te forțezi. În acest fel, creezi o presiune nejustificată în articulații.

alte Articole interesante