Gabi Sofia Conac către Florin Surugiu: ” Ai scos voma aceasta „populară”…”

Tinerii designeri, care și-au prezentat săptămâna trecută colecțiile la Biblioteca Hașdeu, au fost criticați aspru de autoarea blogului “No Name Fashion Magazine”, Gabi Sofia Conac. Colecția lui Florin Surugiu  cu elemente din portul național a fost rebotezată ”vomă ” populară.

separator
Gabi Sofia Conac către Florin Surugiu: ”  Ai scos voma aceasta "populară”…”

Iată ce scrie No Name Fashion Magazine despre prezentarea “Fashion to go”!

“Am avut astazi proasta inspiratie sa intru pe Facebook de dimineata. Am dat peste niste poze care m-au trecut prin toate starile si emotiile… burlesque mioritic cu influente estetice din zona retro si putina Ulyana Sergheenko pentru saraci.

Jur ca nu pot sa inteleg de ce, de ce unii oamenii se cred designeri, asa, peste noapte. Nu pot sa inteleg de ce trebuie sa te crezi designer si sa te apuci de facut haine dupa ce ai pazit usa cortului la cateva fashion week-uri la Paris. Te-ai uitat la prea multe Uliene Sergheenko si crezi ca un top crop sta bine pe oricine? Pai tu esti designer, esti versata, ai ochi. Ai vazut cateva sute de mii de rochii transparente pe covorul rosu, pe catwalk si pe Asos si ai hotarat ca poti face si tu una originala? Te-ai gandit peste noapte ca poti sa ma scuipi in fata mutiland cel mai frumos simbol al neamului meu si ai scos voma aceasta „populara”? E clar. Cenzura era pentru astia ca tine.”

Gabi Sofia Conac către Florin Surugiu: ”  Ai scos voma aceasta "populară”…”

Ținutele, în schimb, au fost lăudate de fetele care le-au prezentat: Karizma, Lili Lozan, Ana Mardare, Ana Ciorici, Ilinca Avram.

Gabi Sofia Conac către Florin Surugiu: ”  Ai scos voma aceasta "populară”…” MG_5069 MG_5075 MG_5071 MG_4948
MG_4961 MG_4963 Gabi Sofia Conac către Florin Surugiu: ”  Ai scos voma aceasta "populară”…”
 
Gabi Sofia Conac către Florin Surugiu: ”  Ai scos voma aceasta "populară”…”
 

https://unica.md/stil/stilistul-recomanda/fashion-to-go-in-premiera-la-biblioteca-hasdeu/

Elena Băsescu: “De când am devenit mămică, beau câte trei beri pe zi”
Articolul anterior
Pregătește în post o salată cu orez!
Articolul următor
Alte articole interesante