Greșeli vestimentare pe care le faci toamna

Chiar dacă ploaia îți strică coafura, iar vântul te face să renunți la fustițe, toamna poți fi la fel de stilată ca și vara. Tot ce trebuie să faci este să renunți la culorile sumbre din cap până-n picioare, la hainele care nu ți se mai potrivesc și la colanții în care îți pare că arăți sexy.

separator

Nu purta doar culorile toamnei

Cele mai multe femei au tendința de a purta doar culorile toamnei. Nuanțele neutre sunt o alegere bună atâta timp cât le asortezi cu alte culori și nu le porți tot timpul.

Nu abuza de colanți

Colanții nu ar trebui să fie una dintre piesele de bază ale garderobei tale de toamnă. Nu îi purta la munca sau la ieșirile cu prietenii pentru că arată ieftin și, deseori, vulgar.

Nu îmbrăca haine în care nu mai încapi

De la o toamnă la alta, corpul tău poate să treacă prin anumite schimbări, așa că verifică, la început de sezon, dacă mai porți aceeași mărime. Renunță la hainele care nu te mai încap sau, dimpotrivă, îți sunt largi, pentru că nu arată bine.

Poartă haine de piele

Dacă hainele de piele îți lipsesc din garderobă, ratezi șansa de a fi în tendințe în acest sezon. De altfel, pielea este un material care nu se demodează niciodată. Poți purta și piele artificială, dacă îți par prea scumpe hainele din piele naturală.

fuste-din-piele-e1315828110441
fuste-la-moda-700x541

sursa

A învins cancerul! Povestea lui face înconjorul lumii
Articolul anterior
Miss Univers 1965 a uitat să îmbătrânească: la 67 de ani arată ca la 18!
Articolul următor
Alte articole interesante