Îmbracă-te așa și nu vei da greș la Balul De Absolvire!

Pregătirile pentru seratele de absolvire sunt pe ultima sută de metri. Pentru cei care încă nu și-au ales ținuta potrivită, Ylianna Îmbracă-te așa și nu vei da greș la Balul De Absolvire!Danko, consultată de stilista postului românesc ”TVR I”, Rodica Puca, vine cu recomandări de stil de care trebuie să ții cont înainte de a merge la eveniment.  

separator

Reguli de bază

Ținuta ta trebuie să corespundă locației și orei evenimentului. Dacă organizatorul specifică pe invitație un dress-code, atunci trebuie să-l respecți. Dacă nu, atunci îți revine sarcina de a te informa ce tip de ținută se poartă conform orei desfășurării seratei. Un detaliu la fel de important este locația. În funcție de tipul acesteia (restaurant sau club de noapte) îți alegi ținuta potrivită.

După ce ai aflat ora, locul unde mergi și rolul pe care îl ai acolo (invitat/absolvent/profesor), în funcție de bugetul alocat, hotărăște ce ținută vei purta.

Îmbracă-te așa și nu vei da greș la Balul De Absolvire! z
z1(1)

Cu ce te îmbraci?

Important e să alegi o ținută conform tipologiei corporale, una în care să îți stea bine și să te avantajeze. Ținuta purtată trebuie să te scoată în evidență!

În opinia stilistei Rodica Puca, femeia trebuie să poarte o ținută  care să o pună în evidență. Cei din jur trebuie să vorbească despre ea ca o femeie (domnișoară) frumoasă și nu despre faptul că au văzut o rochie frumoasă.

Ține cont și de tendințe: modele, formele, culorile și tăieturile la modă. În acest an designerii mizează pe look-ul ultra feminin și propun o paletă cromatică diafană. Pastelurile sunt vedete în această vară și cele mai potrivite pentru tinerele absolvente. Piesele vestimentare în tonuri bleu, lila, galben, roz, vernil îți vor crea o apariție chic. De asemenea, poți opta pentru outfit-urile grafice și modelele vesele, în nuanțe aprinse, cu printuri florale monocrome sau cu texturi plisate.

Îmbracă-te așa și nu vei da greș la Balul De Absolvire! z3

Sursa: http://www.ydanko.com/

alte Articole interesante