În această primăvară Giorgio Armani te impresionează cu o colecție diafană!

Colecția primăvară-vară 2013 semnată

separator
Giorgio Armani este una deosebită, care nu ține cont de trenduri. Lipsesc imprimeurile florale, care sunt prezente la ceilalți designeri, însă există foarte multă strălucire și rafinament.

În această primăvară Giorgio Armani te impresionează cu o colecție diafană!

Pentru zi, Armani propune o varietate de sacouri în nuanțe pale de gri, verde sau albastru, combinate cu fuste până la genunchi sau cu pantaloni lejeri.

Designerul a utilizat stofă delicată ca mătasea și șifonul diafan.

Pentru cocktail, Giorgio Armani a ales șifon turcoaz, albastru sau roz prăfuit, sub formă de fuste și rochii lungi, suprapuse peste pantaloni din mătase neagră sau albastră închisă.

Ținutele de seară au beneficiat de toată inspirația creativă a designerului. Aici au rezultat o serie de haine cu imprimeuri ce amintesc de cerul înstelat.

milano-fashion-week-giorgio-armani-primavara-vara2013-ndash-o-colectie-diafana-de-inspiratie-celesta_1 milano-fashion-week-giorgio-armani-primavara-vara2013-ndash-o-colectie-diafana-de-inspiratie-celesta_2 milano-fashion-week-giorgio-armani-primavara-vara2013-ndash-o-colectie-diafana-de-inspiratie-celesta_3 milano-fashion-week-giorgio-armani-primavara-vara2013-ndash-o-colectie-diafana-de-inspiratie-celesta_4

Corpurile divine și cosmosul au fost sursa de inspirație a designerului pentru această colecție.

Anastasia Lazariuc – cea mai sexy bunică! Cum reuşeşte? (FOTO)
Articolul anterior
Aura le va veni de hac jurnaliștilor!
Articolul următor
Alte articole interesante