Interpretelor le-a fost greu să se despartă de aceste haine la „Cu vedetele la târg”!

Femeile s-au îmbulzit de la primele ore ale dimineții pentru a cumpăra hainele, bijuteriile și accesoriile vedetelor preferate. Timp de câteva ore, șifonierele interpretelor erau aproape goale.

separator
_MG_8646

Dacă unele ținute erau vândute cu ușurință, pe altele vedetele le-au dat cu scârț. Acestea s-au despărțit cu greu de hainele preferate.

Corneliei Ștefăneț i-a fost cel mai complicat să vândă o rochie cu imprimeuri florale pe care a purtat-o în timpul sarcinii. Aceasta era una dintre preferatele ei.

_MG_8661

Cristina Croitoru a dat din garderobă o rochie maxi, galbenă pe care a purtat-o doar de câteva ori. Aceasta a vândut-o cu doar 650 de lei, chiar dacă prețul de cumpărare a fost mult mai mare.

_MG_8665

Haina preferată a Veronicăi Vizant este un palton cu blană achiziționat de peste hotare pe care era gata să-l vândă cu 1.600 de lei.

_MG_8670

Corina Țepeș s-a despărțit cu greu de două rochii: una creată de Valentina Vidrașcu și alta pe care a purtat-o la primul concert solo. Pe lângă haine purtate, interpreta avea în șifonier și rochii pe care nu le-a îmbrăcat niciodată.

_MG_8682

Karizma și-a vândut toate țoalele cu mare plăcere deoarece nu mai avea loc în garderobă pentru achiziții noi.

Iar Daniela Jenunchi a declarat că nu se atașează de haine. Pe unele, prezentatoarea TV le vindea la prețuri de nimic, iar pe altele le făcea cadou.

_MG_8675
_MG_8642 _MG_8643 _MG_8644 _MG_8645 _MG_8648
_MG_8649 _MG_8650 _MG_8651 _MG_8652 _MG_8653
_MG_8654 _MG_8655 _MG_8656 _MG_8657 _MG_8659
_MG_8660 _MG_8662 _MG_8663 _MG_8667 _MG_8671
_MG_8672 _MG_8673 _MG_8677 _MG_8678 _MG_8680
_MG_8681 _MG_8685 _MG_8686 _MG_8687 _MG_8688

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

Ai părul blond? Cele 3 culori care ți se potrivesc perfect

Nuanțele de blond, fie că sunt mai închise, fie că sunt foarte deschise, reprezintă alegerea foarte multor femei. Părul blond este asemănat cu senzualitatea, motiv pentru care multe femei optează pentru această culoare.

Dacă machiajul trebuie ales în funcție de nuanța părului, același lucru ar trebui să se întâmple și când vine vorba despre vestimentație. Anumite culori li se potrivesc perfect blondelor și fac ca trăsăturile lor să iasă și mai mult în evidență.

Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde

1. Roșu

Roșul este o culoare puternică și scoate în evidență părul blond. În plus, dacă ochii tăi sunt deschiși la culoare, această nuanță ți se va potrivi de minune.

2. Nuanțele metalice

Hainele în culori metalice, auriu sau argintiu, avantajează orice doamnă sau domnișoară cu părul blond. Acestea dau un rafinament aparte și sunt potrivite în special pentru un eveniment ce impune o ținută specială.

3. Albastrul cobalt

Chiar dacă se potrivește cu orice nuanță a părului, albastrul cobalt le favorizează în special pe blondele cu ochii albaștri. Atunci când poartă această culoare, ochii lor vor avea mai multă expresivitate, iar nuanța părului va fi pusă în valoare. Pentru cele care nu au ochii deschiși la culoare, dar au părul blond, albastrul electric este cea mai potrivită alegere.

Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (6)
Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (2)
Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (7)

sursa

Unica Sport poate ajunge și la tine acasă!!!
Articolul anterior
Andrei Ioniță merge în Galele de la X Factor România. Ascultă „Rugă pentru părinți”!
Articolul următor