Jurnalista Marina Mîndru: “Am atâtea haine în garderobă, că aș putea îmbrăca o țară întreagă.”

Astăzi îți facem cunoștință cu încă o jurnalistă stilată de la noi. Marina Mîndru are o garderobă impunătoare, face shopping peste hotare, însă, fiind sedusă de ținutele Nikita Rinadi, a defilat în ele în fața camerei. Și recunoaște, s-a simțit minunat în hainele brandului autohton!

separator
IMG_5175

Merg rar la shopping. De obicei, petrec în magazine 2-3 ore. E cam complicat să găsești haine originale în Moldova, de aceea obișnuiesc să fac cumpărături în România. Noi avem un singur Mall, de unde se îmbracă majoritatea oamenilor, iar mie nu-mi place să fiu ca toți.

IMG_5314

Ador stilul casual deoarece optez, de cele mai multe ori, pentru comoditate. Însă, dacă merg la o petrecere, sigur că aleg să port o ținută clasică. Am atâtea haine în garderobă, că aș putea îmbrăca o țară întreagă.
În șifonierul meu găsești de toate. De la pălării și accesorii până la haine care ies din tipare, în stil casual, sport, clasic și elegant. Atunci când îmi asortez ținuta, pot să mă inspire de pe un site fashion pe care-l urmăresc constant.

IMG_5600

Chiar dacă avem magazine cu haine de calitate, prețurile sunt exagerat de mari. De aceea, e mai convenabil să-ți iei haine de peste hotare, care costă de 2-3 ori mai puțin.

În hainele Nikita Rinadi m-am simțit specială. Parcă am jucat un rol în film.

IMG_5342IMG_5351
IMG_5212IMG_5468IMG_5515IMG_5531IMG_5541IMG_5542IMG_5545IMG_5565IMG_5589

 

  • Make up: Daria Simkova
  • Proiect: Tatiana Balan

Emoţionant! Povestea unei mame care a reuşit să alăpteze copilul de la un singur sân
Articolul anterior
Mihaela Rădulescu și-a mai făcut o intervenție estetică. Însă, din nou eșec!
Articolul următor
Alte articole interesante