Tinerele jurnaliste au fost pentru o seară modele la ”Ylianna Kosînzeana Event”!

O

separator
seară stilată cu sfaturi utile, o prezentare de modă și multe cadouri. Ylianna Danko și magazinul  „My London Shop” le-au pregătit fashionistelor un eveniment plin de surprize.

_MG_2943

Ylianna Danko a venit cu câteva reguli de stil:

  • „Nu trebuie să ții cont sută la sută de tendințe, important e să porți ținute care îți avantajează silueta.
  • Dacă porți rochii cu spatele gol, nu purta sutien cu bandă transparentă la spate. Este doar o iluzie că aceasta nu se vede.
  • Dacă optezi pentru o rochie fără bretele, atunci alege un sutien push-up. Nu adăuga bretele transparente pentru că acestea arată inestetic.
  • Rochiile din tricotaj sau mătase arată toate imperfecțiunile siluetei. Deci, dacă nu ai o siluetă perfecta fără gram de celulită, ignoră aceste modele de rochii.
  • Renunță la kitch. Nu purta bijuterii aurite în exces. Mai bine poartă un singur inel pe deget, decât  câte unul pe fiecare.

”Ylianna Kosînzeana Event” a culminat cu o prezentare de modă în care tinerele jurnaliste au defilat în rochii de seară și cocktail de la “My London Shop”.

_MG_2910 _MG_2911 _MG_2915 _MG_2918
_MG_2920 _MG_2921 _MG_2924 _MG_2927 _MG_2929
_MG_2931 _MG_2932 _MG_2934 _MG_2946

“My London Shop” oferă haine pentru buzunarul oricărei femei. Aici, poți  procura rochii unice în lume marca Hugo Boss, Temperley London, Armani, Fever London, Aftershock, Catherine Deane, Bastyan, Almost Famous, ISSA LONDON, Nougat London, Coast.

Proprietara magazinului, Corina Bârlădean, aduce moda și stilul londonez la Chișinău.

“Avem haine şi accesorii unice de la peste 50 de designeri şi case de modă internaționale și putem găsi hăinuța potrivită pentru fiecare fată din Chișinău. Mai mult, clientele My London Shop vor putea beneficia și de sfaturile unui stilist”.

Magazinul “My London Shop” are și haine pentru copii. Fetița Yliannei Danko a purtat o rochie alba tip prințesă, iar Adrian Ursu și Irina Negară i-au ales Mariei-Andreea o rochiță de culoarea roz.

Text: Sorina Țurcanu

6 sfaturi sexuale pentru femeile leneșe
Articolul anterior
Un politician s-a apucat de cântat!
Articolul următor
Alte articole interesante