KLUMEA a provocat-o pe Iulia Efros, fata care va coase pantaloni, fuste și rochii cu elemente tradiționale!

La 23 de ani, Iulia Efros deja a absolvit Colegiul de Arte Plastice și face Academia de Arte. Și-a dat seama că vrea să facă design vestimentar pe când muncea la un salon de draperii. Acum croiește doar pentru rude și prieteni,iar în viitor vrea să-și lanseze colecțiile pe podiumurile din întreaga lume!

De mică eram convinsă că sunt dedicată artei. Părinții nu au nicio legătură cu arta, dar ei mereu m-au susținut pentru că au văzut că asta îmi place.

Trei ani am fost angajată la un salon de draperii. Atunci mi-am dat seama că vreau să fac revoluție în designul vestimentar.

Primele ținute le-am făcut în primul an de facultate. Am cusut rochii din in, cu fibre din lână, brodate, toate gen etno.

Cos pentru rude și prieteni. Atunci când am timp liber cos acasă.

Investesc, dar nu fac bani din munca mea. Investesc și în colecția la care lucrez acum, și la altele, dar încă nu lucrez contra plată, pentru că acestea sunt ca niște probe pentru mine și contează doar rezultatul.

KLUMEA a provocat-o pe Iulia Efros, fata care va coase pantaloni, fuste și rochii cu elemente tradiționale!1184861_760488323969841_1658625122_n KLUMEA a provocat-o pe Iulia Efros, fata care va coase pantaloni, fuste și rochii cu elemente tradiționale!

Evenimentul organizat de KLUMEA a fost pentru mine o provocare. Colecția pe care o pregătesc acum are o cromatică sumbră, linii reci și ornamente stilizate.

Text: Sorina Țurcanu

Lorena Bogza: „Avem o minune de fetiţă, e sănătoasă şi frumoasă foc!!!”
Articolul anterior
Ce vor bărbații de la femei în funcție de zodie!
Articolul următor
Alte articole interesante