Look de vedetă cu un buget redus!

Vrei o rochie Valentino, un clutch Alexander McQueen şi o pereche de pantofi Christian Louboutin? Atâta timp cât bugetul nu îți permite să te răsfeți cu rochii de mii de euro, ai putea opta pentru un look de milioane, dar care nu necesită investiţii mari.

separator
Look de vedetă cu un buget redus!

1. Investeşte în lucruri calitative

Pentru a putea economisi trebuie mai întâi să investeşti. În cazul garderobei tale asta înseamnă că, atunci când vine vorba de câteva piese pe care le vei purta câteva sezoane la rând, nu trebuie să faci reducere la calitate. Un trenci clasic, extrem de bine croit, o geantă din piele, o rochie neagră de cocktail, o cămaşă din mătase, o pereche de balerini din piele şi o pereche de stilettos trebuie să fie baza oricărei garderobe. Aşa că nu ezita să le acorzi o parte însemnată din bugetul tău de cumpărături.

Look de vedetă cu un buget redus!

2. Poartă accesorii

Un colier statement auriu ori o brăţară masivă pot fi punctele cheie ale unei ţinute compuse doar din piese basic (jeanşi şi tricou) şi pot da un aer sofisticat ţinutei tale. Ai însă grijă ca acestea să fie de calitate şi opreşte-te la un singur element care să atragă atenţia.

Look de vedetă cu un buget redus!

3. Optează pentru simplitate!

O ţinută compusă din lucruri esenţiale, dar de bună calitate va arată oricând de o mie de ori mai bine decât un outfit exorbitant realizat dintr-un poliester înfiorător. Vânează în magazinele binecunoscute tricourile din bumbac, jeanşii clasici, cămăşile din denim, eşarfele şi lenjeria din materiale naturale şi ţine-te departe de broderii, dantelă şi de piesele din materiale sintetice.

Look de vedetă cu un buget redus!

4. Fii atentă la detalii atunci când îți cumperi o rochie

În primul rând verifică eticheta şi află din ce material este făcută sau cum trebuie spălată şi călcată. Apoi, dacă eşti singură la cumpărături îţi poţi face o poză în oglindă pe care să o trimiţi unei prietene în a cărei părere ai încredere. În cabina de probă nu sta într-un loc: analizează acea piesă din toate unghiurile şi fii atentă la felul în care se comportă atunci când te mişti. Şi încearcă să te aşezi pe un scaun ca să te asiguri că te simţi confortabil purtând-o, că nu te strânge ori că fermoarul sau diversele aplicaţii nu te incomodează.

Look de vedetă cu un buget redus!

Sursa

Kate Middleton, prima apariţie publică cu familia ei după ieşirea din maternitate!
Articolul anterior
Manichiură în apă – rapid şi de efect. Video
Articolul următor
Alte articole interesante