M-am îmbrăcat ca o idioată ca să testez bloggerii de la Săptămâna Modei!

O tânără, care n-are idee de fashion, a făcut un experiment inedit. Aceasta și-a cumpărat cele mai ieftine și kitchoase haine și a mers la Săptămâna Modei de la Londra. Vezi cum au reacționat fotografii și bloggerii de modă!

separator
4

“Înainte de Săptămâna Modei din Londra, mi-am propus o provocare: să cheltui nu mai mult de zece lire pe zi pe cele mai idioate ținute – câte una pentru fiecare zi – ca să văd dacă le pot atrage atenția oamenilor pasionați de modă. Bineînțeles, Săptămâna Modei e cea mai mare adunare a bloggerilor de fashion din Marea Britanie, deci oricum ai de trei ori mai mari șanse să fii fotografiat decât într-o zi normală.”

Niște tocuri de culoarea vaniliei și câteva șosete tâmpite de bărbați

“Am plecat la vânătoare de ținute vineri dimineața, împreună cu Henry, fotograful. Din păcate, nici hainele din cele mai ieftine magazine nu erau atât de ieftine pe cât credeam, dar am reușit să cheltui bugetul zilei pe o jachetă Liverpool falsă, niște tocuri de culoarea vaniliei și câteva șosete tâmpite de bărbați.

Dar după ce am ajuns pe strada cu magazine indiene cu produse contrafăcute, ni s-a schimbat norocul. Am găsit o grămadă de prostioare, brățări de plastic, bindi, toate la prețuri de nimic. Și când zic nimic, mă refer la jumătate de liră.

5

Arătam ca un monstruleț de pluș la o petrecere rave pentru boboci

“După ce am ales un material argintiu lucios și niște blană sintetică roz și mov, am cam rămas fără bani, așa că ne-am uitat prin tomberoane, poate găseam ceva gratis. Din fericire, oamenii își aruncă imediat ochelarii în culori neon fisurați sau ceasurile cu alarmă care nu mai prea funcționează, așa că le-am băgat în plasă.

Pe acoperișul lui Henry, cu vântul în blăniță, arătam mai rău decât arătasem vreodată în viața mea. Ca un monstruleț de pluș la o petrecere rave pentru boboci.

4 (1)

Am ajuns la locul faptei și atmosfera era exact cum îmi imaginasem: piarițe entuziasmate, turiști europeni care căscau gura și o grămadă de oameni bine îmbrăcați care se prefăceau că-și verifică telefoanele și ridicau privirea de câte ori se apropia cineva cu un aparat foto DSLR.

În timp ce mă plimbam de colo-colo, s-au apropiat de mine câțiva fotografi. „Ești bloggeriță?” m-au întrebat. „Da”, am mințit.

Unii m-au întrebat de unde mi-am luat hainele. Le-am spus că majoritatea hainelor erau Vivienne Westwood vintage, pentru că e singurul designer pe care-l știu și care mi-a venit în minte. Toți au dat din cap entuziaști, iar un tip a zis: „Da, îmi amintesc geanta asta. A fost tare la vremea ei.””

N-aș fi crezut niciodată că minunatul meu colier improvizat va primi atâta atenție.

“Toată lumea voia să știe de unde l-am cumpărat și majoritatea au fost impresionați când le-am spus că l-am confecționat singură.

„Ciudată mai e industria modei”, mi-am zis, în timp ce cineva îmi înmâna o „apă de frumusețe” care conținea colagen. Am luat o gură. Nu m-am simțit mai frumoasă, dar mi-a făcut spumă în gură.

Am fost încântată de rezultatele primei zile; oamenii mă luau în serios, deși purtam o șosetă de golf până la genunchi și aveam la gât un ceas deșteptător. Dar știam că pot mai mult de atât.”

2 5 (1)
6

Citește articolul integral pe www.vice.com

Curtea de Apel decide soarta lui Sergiu Voloc!
Articolul anterior
Oleg Brega nu a trecut dress-code-ul la Consiliul Europei!
Articolul următor
Alte articole interesante