Mia Beschieri: “Ce să nu porți la Balul de Absolvire!”

Acum  6 ani, mi-am pus și eu această întrebare “Ce să port la Balul de Absolvire?”. Cu siguranță, acesta este cel mai important eveniment din viața unui absolvent. Cu toții ne dorim să arătăm impecabil, cât mai speciali, să strălucim în acea seară spectaculoasă. Însă, nu trebuie să uităm de eleganță, stil și rafinament.

separator

Alege ținuta în funcție de anatomia corpului. Optează pentru un stil care ți se potrivește, adecvat vârstei, locului și momentului în care se va desfășura evenimentul. Evită costumele elegante cu pantaloni, rochiile prea scurte sau detaliile glam precum paietele. Pune accent pe feminitate și rafinament. Rochiile midi sunt preferatele multora dintre noi, dar putem alege și o rochie lungă, de culoarea roșie. Poți opta pentru o fustă tulle, este feminină, romantică,îți dă acel plus de originalitate. Și rochiile cu elemente florale sunt perfecte pentru un astfel de eveniment, care are loc vara.

Culorile pastelate sunt perfecte pentru o ținută de bal. Imprimeurile florale mereu vor fi în tendință. Acestea îți înveselesc ziua prin varietatea lor de culori.

Alege o pereche de pantofi stilettosau sandale și nici într-un caz încălțăminte cu platformă sau balerini! Evită pantofii peep-toes, care sunt perfecți la un cocktail sau la o petrecere în club, dar nu și la un bal!

Fii naturală! Optează pentru o coafură romantică și lejeră. Împletiturile sunt potrivite pentru orice tip de păr, așa că poți opta pentru una originală. De asemenea, poți alege să porți bucle lejere,voluminoase sau să-ți prinzi părul într-un coc dezordonat.  Spune “NU” buclelor fixe și rigide! Evită machiajul strident, exagerat, culorile neon, fardurile glitter, genele false masive și conturarea puternică a feței. Mizează pe un machiaj fresh, care să-ți scoată în evidență trăsăturile fine ale chipului.

Accesorizează ținuta într-un mod elegant sau nu o face deloc. Un zâmbet cochet este cel mai frumos accesoriu al unei femei!

Budincă țărănească cu legume și brânză
Articolul anterior
Florile de soc elimină toxinele, excesul de mucus şi ajută la slăbit
Articolul următor
Alte articole interesante