Miss Moldova 2016: „Cele mai bune lucruri le găsesc atunci când nu caut cu disperare.”

În acest an, Daniela Marin ne va reprezenta țara la concursul Miss World. Tânăra de doar 17 ani adoră să facă shopping. Pentru că nu are fițe, aceasta obișnuiește să facă cumpărături la noi în țară. Și pentru că este frumoasă, orice haină stă perfect pe silueta sa. Daniela a îmbrăcat mai multe ținute de la Nikita Rinadi și ne-a povestit ce stil vestimentar o reprezintă cel mai bine!

separator

mm-1-52

Fac shopping aproape tot timpul. Foarte rar  îmi rezerv o anumită zi pentru a face cumpărături. Cele mai bune lucruri le găsesc atunci când nu caut cu disperare. Cât despre timp, îmi ajung trei-patru ore pentru a-mi creea „fericirea”.

mm-16mm-49reject-106

Obișnuiesc să fac shopping în Moldova. Cred că avem lucruri bune și aici, acasă. Plus la toate, ne putem mândri cu designerii noștri talentați, deoarece numărul lor creștere vizibil.

Stilul casual și smart casual mă reprezintă, el fiind o variantă mai chic. Îmi place acest stil pentru că îmi pune în evidență silueta și este foarte comod și lejer.

Nuanțele hainelor mele sunt diferite de la anotimp la anotimp. În garderoba mea puteți găsi mereu blugi și multe cămăși de diferite culori și modele. Asortez hainele după dispoziție.

În ținutele Nikita Rinaldi, m-am simțit comod și foarte bine. Sunt unice și deosebite, de aceea le-am și îndrăgit din prima.

mm-46reject-28reject-150

Ținuta vestimentară preferată… rochițele, dar nu neglijez nici blugii, în care mă simt super comod.

Culoarea preferată atunci când alegi o haină… albă și neagră

Încălțămintea preferată… adidașii clasici, mă simt comod și stilată în ei.

Parfumul preferat… nu pot să numesc doar unul, pentru că am foarte multe și toate pentru diferite ocazii. Pe zi, pot folosi 3-4 parfumuri diferite în dependență de ce program am.

mm-21mm-23mm-53

reject-24reject-137reject-154

  • Fotograf: Yugin Klein
  • Make up school: ADIT
  • Brand: Nikita Rinadi
  • Locație: Osho
  • Project manager: Tatiana Balan

Secretele Irinei Negară! Cheltuiește o nimica toată pe cosmetice!
Articolul anterior
Prințesa Moștenitoare a Danemarcei vine în Moldova. Iată cu ce scop
Articolul următor
Alte articole interesante