Mix-uri cromatice care te scot din anonimat!

Dacă vrei să ieși în evidență prin intermediul unui outfit modern, dar nu știi cum să asortezi corect culorile, îți venim noi în ajutor. Iată câteva combinații stilate care te vor scoate din anonimat.

separator
fotorcreated

Denim + alb

Un mix cu aer urban, care injectează registrului casual o doză de cool. Fie că este vorba de texturi contrastante (mătase + jeans), ori de o variantă edgy denim on denim (una dintre piese în nuanţa clasică de albastru, cealaltă în alb imaculat), aceasta este o alăturare fresh şi tinerească, mereu în tendinţe.

denim alb

Alb + auriu

Albul angelic, alăturat unui splash extravagant de strălucire, fac pereche perfectă pentru un look glamour. Poţi opta pentru o ţinută white & gold chiar şi ziua, alegând piese basic cu o croială clasică, precum un tricou simplu alb plus o pereche de pantaloni-ţigaretă cu aplicaţii din paiete.

aalb auriu

Roşu + fuchsia

Deşi este o combinație îndrăzneaţă, care la prima vedere poate sună ca un pic prea mult, acest mix este unul pe care starurile de street style se bazează constant, graţie impactului său spectaculos. Nu îţi fie teamă să îl încerci. Te asigurăm că vei fi o apariţie absolut memorabilă.

rosu fucsia

Bleumarin + negru

Până acum se considera că negrul şi bleumarinul sunt două nuanţe care nu se potrivesc în niciun fel, din cauza lipsei contrastului. Uşor-uşor, duo-ul navy/black a ieşit de sub conul de umbră, devenind un go-to al registrului minimalist. Încearcă-l şi tu, cu croieli clasice, pentru un look super chic, à la parisienne.

bleumarin negru

Leopard + roşu

Imprimeul de leopard este în sine un style statement, însă alăturat unei nuanţe explozive precum roşul, creează un mix absolut fabulos şi 100% plin de feminitate. Dacă nu te simţi destul de îndrăzneaţă pentru a purta un outfit din cap până în picioare în leopard + roşu, mergi pe varianta mai subtilă, sub forma unui accesoriu animal print, precum o geantă sau o pereche de pantofi, alăturat unui outfit cu accente roşii.

rosu leopard

sursa

Războiul rochiilor de mireasă în showbizz-ul rusesc!
Articolul anterior
Tot ce nu mi-ai dăruit … sper să-i dai ei!
Articolul următor
Alte articole interesante