Nu a fost acceptată pe covorul roșu la Cannes pentru că nu putea purta tocuri!

Pentru a defila pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes trebuie să ții cont de câteva reguli, chiar dacă ești vedetă. Producătoarei daneze Valeria Richter i-a fost refuzat accesul de patru ori pentru că, din motive medicale, nu putea purta tocuri.

separator

„Nu mă așteptam să fiu nevoită să dau explicații în patru situații diferite înainte de a primi ok-ul de a păși pe covorul roșu. Patru situații în care a trebuit să le arăt și să le explic. Patru situații în care să le spun că având un deget lipsă și o parte din picior amputată, tocurile nu pot fi o opțiune pentru mine. Dacă nu ai un motiv vizibil pentru care nu poți purta tocuri, riști să pierzi disputa și să-ți iei adio de la Festival. Sexist. Stupid. Învechit”, spune Valeria Richter despre experiența sa umilitoare de la Cannes, în The Independent.

Valeria Richter nu este singura care s-a pomenit în această situație jenantă. Și alte femei cu probleme medicale sau mai în vârstă au fost refuzate pentru că nu purtau tocuri.

Organizatorii de la Cannes au făcut o declarație publică după incident, precizând că nu există nicio regulă strictă privind înălțimea tocurilor invitaților de la Festival.

 sursa

Art Show! Ce se întâmplă cu adevărat în corpul femeii gravide
Articolul anterior
Emoționant! Și-a filmat mama pentru a-i găsi un iubit
Articolul următor