Nu face aceste 3 greșeli vestimentare în sezonul rece!

Dacă nu vrei să fii catalogată drept o persoană fără bun gust, trebuie să ții cont de unele reguli de stil elementare. Trebuie să știi care stofe se combină și care nu, cum să purtăm dresurile și cum să asortăm pantalonii la cizme.

separator
greseli-vestimentare

1. Evită să mai porți cizme peste genunchi împreună cu blugi skinny

Nu îmi amintesc să fi văzut această combinație aplicată pe vreo siluetă și să arate și bine. Indiferent cât de înaltă și suplă ești, cizmele peste genunchi purtate peste blugi skinny fit îți vor disproporționa ținuta și îi vor da un aspect neîngrijit.

2. Nu amesteca blana și catifeaua

Deși îți pot oferi un look retro autentic purtate împreună, blana și catifeaua sunt o echipă extrem de dificil de împăcat. Te vei convinge imediat după ce vei încerca să combini, de exemplu, un guler de blană împreună cu o rochie de catifea în cabina de probă.

3. Dresurile negre mate nu merg cu orice fustă mini

Lucrurile stau destul de simplu. Dresurile opace negre sunt ideale pentru sezonul rece și le poți purta împreună cu fuste mini și pantofi sau cizme, dar ai mare grijă la contrastul cromatic. Nu le purta, de exemplu, împreună cu fuste mini de blugi, albe sau alte tonuri deschise. Optează în schimb pentru cele negre sau gri antracit din catifea, piele sau stofă.

Sursa

Doctorii ne ”vând” cele mai scumpe medicamente
Articolul anterior
Incredibil de frumoasă! Cum arată o actriță din Iran fără niquab
Articolul următor
Alte articole interesante