Nu orice sacou se potrivește la blugi! Iată 5 modele exemplu

Sacoul a devenit o piesă de rezistenţă în garderoba multor fashioniste, iar cea mai populară combinaţie vestimentară este cea cu blugi. Întrucât nu orice sacou poate fi asortat cu o pereche de jeanși, ți-am selectat doar 5 modele care ți se vor potrivi de minune.

separator

1. Sacoul masculin

Este unul dintre cele mai populare sacouri care merg la blugi, fiind inspirat din garderoba masculină și care rămâne în tendinţe şi în acest sezon. Un model negru, cu o croială dreaptă şi buzunare laterale e ceea de ce ai nevoie. De obicei, sacourile oversize se poartă cu jeanși skinny, însă dacă ai picioarele lungi, le poţi asorta şi la o pereche de blugi boyfriend, cu pantofi cu toc înalt.

2. Sacoul asimetric

Este chic şi interesant. Optează pentru modele cu tăieturi ascuţite şi fără guler. Blugii decoloraţi şi cu tăieturi sunt ideali pentru acest tip de sacou.

3. Sacoul alb

Elegant si feminin, sacoul alb transformă orice ţinută banală în una spectaculoasă. Nu uita să înveseleşti ţinutele cu alte accesorii în nuanţe vibrante.

4. Sacoul cu două rânduri de nasturi

Unul dintre sacourile care merg la blugi este şi cel cu două rânduri de nasturi. Rafinat şi discret este mai apropiat de stilul office, de aceea, nu alege modele de blugi cu tăieturi sau încărcate cu imprimeuri ori alte detalii.

5. Sacoul colorat

Sacoul colorat îţi poate crea confuzii atunci cânt trebuie să-l asortezi, dar nu şi în cazul blugilor, care îţi dau multă libertate în acest sens. Dacă îţi plac nuanţele intense, nu renunţa la pasiunea ta cromatică. Transformă sacoul colorat în vedeta outfitului, alegând celelalte piese vestimentare în nuanţe neutre.

Acum îți va fi mult mai uşor să îţi alegi piesele vestimentare pentru acest sezon!

Prima reacţie a unui copil născut surd la auzul vocii mamei lui!
Articolul anterior
Ce cadouri au primit de ziua lor gemenii Allei Pugaciova şi a lui Maxim Galkin
Articolul următor
Alte articole interesante