Nu purta aceste haine în sezonul cald!

A venit timpul schimbărilor de look și din garderobă. Aruncă din șifonier toate lucrurile pe care nu le mai porți și care sunt interzise în 2015.

separator

Pantofi, geantă, curea și mănuși de aceeași culoare. Această regulă nu mai funcționează, este un semn de prost gust și lipsă de imaginație. Asortează accesorii din diferite țesături și nuanțe.

Hainele mulate. Chiar dacă ai o siluetă de invidiat, lasă corpul să respire în haine comode. Mai cu seamă că acum sunt în vogă ținutele maxi și extra-largi. Iar dacă ai o siluetă frumoasă, cei din jur o vor observa indiferent de haina în care ești îmbrăcată.

Setul compus din cercei, colier și brățară este considerat o manieră proastă. Încearcă să porți doar o bijuterie: ori o brățară masivă, ori un colier opulent, ori o pereche de cercei chic.

Pantalonii și jeanșii cu talia joasă. Se pare că încă tare multă lume nu știe acest lucru, chiar dacă blugii cu talia joasă au ieșit din modă cu vreo 5 ani în urmă. Așa că aruncă-i pe toți din garderobă și cumpără-ți o pereche cu talia înaltă.

Pantofii cu vârful rotund și cu platformă. Înlocuiește-i cu o pereche de pantofi stiletto.

Copilul poate rămâne la întreținerea tatălui, dacă mama nu are un spațiu locativ?
Articolul anterior
Janna Friske se mărită!
Articolul următor
Alte articole interesante