O ținută pentru Valentine’s Day de la Cristina Gheiceanu

Dacă nu știi ce să îmbraci de Ziua Îndrăgostiților, Cristina Gheiceanu te poate ajuta cu alegerea ținutei. Aceasta a venit deja pe blog cu o rochie nouă, numai bună pentru marea sărbătoare.

separator

Processed with VSCO with hb1 preset

„Eu mi-m găsit rochia perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților. Este de la VIPme și ocupă poziția de top în rândul tuturor rochiilor pe care le am. Are forma perfectă, este gingașă, are lungimea potrivită și este atât de feminină. E ca și cum ai fi toată îmbrăcată în flori, că doar asta merităm, nu? Iar culoarea este cea care încheie grațios această rochie. Și iată așa, toate aceste elemente, combinate împreună, au dat naștere rochiei mele preferate. Nu mai spun că vara, asortată cu o pereche de pantofi albi, nu o voi scoate de pe mine.

În picioare mi-am pus iarăși flori (pantofii mei preferați cu print floral) și am combinat totul cu cea mai frumoasă geantă neagră, de la Romwe. De mult îmi căutam una, dar niciodată nu găseam exact ce vreau, dar minunea s-a produs și acum e a mea. În urechi am ales să port o pereche de cercei albi, iarăși de la VIPme, care conferă și mai multă gingășie acestei ținute. Părul l-am buclat, nici prea mult, nici prea puțin, tocmai ca să obțin o adiere de relaxat și de sărbătoare.”, a scris Cristina pe blogul ei.

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Doctorii nu vor mai putea lua mită. Iată ce mai prevede noul Regulament aprobat de Guvern
Articolul anterior
Stela Popa le dă întâlnire cititorilor cărții sale „Sofia Păpădia”
Articolul următor
Alte articole interesante