Palas Mall Iași își prezintă colecțiile la Chișinău!

Nu ai timp și nici resurse financiare să mergi la shopping peste hotare? Compania Travel Point Moldova a găsit soluția pentru femeile care vor să-și împrospăteze garderoba.

separator

Pentru prima dată în Chișinău, va fi organizat workshop-ul „I LOVE SHOPPING”, având în calitate de invitat Palas Mall Iași, care își va prezenta colecțiile brandurilor renumite, venind astfel în întâmpinarea pasionaților de shopping și iubitorilor de modă. Interacțiunea cu publicul din Republica Moldova va fi realizată printr-un eveniment cu un concept inedit, cu toate ingredientele unei seri reușite.

Ești pregătită de cumpărături? Joi, 10 martie 2016, de la ora 18.30, Palas Mall îi invită pe toți cei interesați de noutățile din domeniul fashion la workshop-ul „I LOVE SHOPPING”, care se va desfășura la Hotelul Jolly Allon din Chișinău. Evenimentul le va oferi celor prezenți acces la informații despre brandurile prezente în Palas Mall și nenumăratele atracții pentru petrecerea timpului liber.

De asemenea, bloggerițele de modă Daniela Macsim și Ana Ciorici vor vorbi despre ultimele tendințe în materie de modă, despre culorile care se poartă anul acesta și despre ținutele potrivite în funcție de forma corpului.

Iar cei care vor să se inspire în alegerea garderobei, vor avea posibilitatea să o facă datorită defilărilor de modă oferite de brandurile din Palas Mall.

Totodată, publicul va afla noutățile în materie de make-up, iar doritoarele vor putea participa la sesiunile gratuite de machiaj profesional, de unde vor „fura” mici trucuri pentru un look impecabil. Seara va fi completată de muzică de calitate și degustări de șampanie.

Workshopul „I LOVE SHOPPING” reprezintă oportunitatea de a afla care sunt beneficiile pe care le oferă magazinele din Palas Mall pentru cetățenii din Republica Moldova, precum și cum pot opta pentru excursii de shopping. Iar la finalul evenimentului, se va extrage MARELE PREMIU: O CĂLĂTORIE LA SHOPPING ÎN PARNDORF. Biletele pot fi rezervate, dacă accesați linkul: http://goo.gl/NCygJv .

Ansamblul Palas este situat în centrul orașului Iași, incluzând multiple funcțiuni: Palas Mall și Palas Shopping Street cu aproximativ 200 de magazine, food court, cafenele și restaurante, parc, patinoar sezonier, carusel venețian, nenumărate posibilități de recreere, săli de evenimente şi clădiri de birouri clasa A. Palas este principala destinație cosmopolită de cumpărături şi petrecere a timpului liber din nord-estul României, care atrage anual peste 16,6 milioane de persoane, printre care și mulți turiști din Republica Moldova.

A cerut-o! Sore din „Pariu cu Viața” se căsătorește
Articolul anterior
Cristina Spătar a slăbit drastic. Iată motivul!
Articolul următor
Alte articole interesante