Paltoanele “My London Shop“, o investiție pe măsură!

Paltonul este piesa vestimentară esențială în garderoba destinată sezonului rece. Pe lângă căldură și confort, acest articol de îmbrăcăminte exterioară te va scoate în evidență, definindu-ți stilul și reflectând statutul și poziția socială. De aceea trebuie să identifici ceea ce te reprezintă și să investești în modele iconice, ce vor rezista în timp. Drept exemplu îți aduc patru modele de paltoane stylish de la “My London Shop“, care te pot inspira.

separator

1. Chiar dacă afară nu mai este cald, nu trebuie renunți la imprimeurile florale. Scapă de prejudecăți și ieși din anonimat, optând pentru paltoane cu croieli simpliste, însă expresive prin culoare și imprimeuri. Ținând cont de gama coloristică bogată, astfel de modele pot fi asortate în zeci de combinații. Acestea se pretează ținutelor de ocazie, dar se pot încadra cu ușurință și în ținutele day by day.

2. Cea mai acronică investiție în garderoba de toamnă este paltonul de culoarea neagră. Acest lucru se datorează faptului că negrul a trecut testul timpului, fiind cea mai universală și practică nuanță. O teorie valabilă pentru orice stil. Așa că poți miza fie pe paltoane cu croieli clasice sau în stil biker/rock.

22

3. Paltoanele într-o nuanță clasică de camel se numără printre modelele iconice, care de-a lungul timpului nu și-au pierdut popularitatea. Asta pentru că sunt extrem de versatile, comode și practice. La fel ca și paltoanele de culoare neagră, cele în tonuri de camel sunt potrivite oricărui stil vestimentar, combinându-se ușor cu oricare altă culoare. Alege prototipuri realizate din materiale naturale, cum ar fi lâna sau cașmirul. Acestea sunt un pic mai costisitoare, însă își merită investiția, servindu-ți sezoane la rând.

33
333

4. Fii mereu atentă la detalii pentru că acestea fac diferența. Atrage atenția la prototipurile cu croieli sofisticate, modele cu tivuri decorative bine definite, dar și variantele în stil militar cu două rânduri de nasturi sau cele cu sisteme de închidere  neobișnuite. Pentru un look ultra-glam poți alege paltoane cu inserții din piele. Astfel de modele cu certitudine te vor face remarcată în mulțime.

44

Palton & accesorii: disponibile în magazinul My London Shop

Sursa: ydanko.com

Fotograf: Diana Bodnarenco

mylondonshop_logo copy
My London Shop

Adresa: Chișinău, Bd. Stefan cel Mare, 69/1
tel: 022592240/060516899
e-mail: mylondonshop@yahoo.co.uk
My-London-Shop

Nadia Comaneci, gravidă de la Ștefan Bănică Jr
Articolul anterior
Cum se fabrică păpuşile gonflabile, cele mai căutate jucării sexuale din lume
Articolul următor
Alte articole interesante