Pantofii stiletto nu mai sunt la modă!

Designerii au decis că pantofii stiletto nu mai sunt în vogă în acest sezon. Nu e cazul să ne panicăm deoarece există modele pentru a-i înlocui cu succes. Și în niciun caz nu face greșeala de a renunța la ei definitiv, e vorba doar de tendințele primăverii 2015, potrivit site-ului andreearaicu.ro.

separator

Într-un interviu acordat revistei online whowhatwear.com, Stuart Weitzman, Charlotte Olympia, alături de alți designeri renumiți de încălțăminte, și-au votat modelele preferate pentru sezonul actual.

Ce pantofi sunt out of fashion: stilettos cu tocuri înalte, pantofii sport cu talpă groasă (wedges), pantofii decorați cu pietre strălucitoare și orice tip de încălțăminte cu toc mediu.

Cu ce înlocuim pantofii stiletto?

Chiar dacă trendurile momentului promovează în special modele de încălțăminte fără toc, nu înseamnă că acestea sunt mai puțin sexy. Avem variante de sandale gladiator și sandale sau saboți cu talpa de lemn care pot fi purtate în ținute boho senzuale de vară, iar la polul opus, pentru cele care preferă stilul sport sau casual, espadrilele și sneakerpii albi.

pantofi-sport-albi-hm-229lei-380x570
sandale-romane-zara-449lei-570x570
talpa-de-lemn-mango-399lei-407x570

alte Articole interesante