Patru semne că ești o fashionistă!

Dacă dimineața te îmbraci în ce nimerești, atunci, cu siguranță, moda nu este pentru tine. Însă, dacă stai ore în șir pentru a asorta cele mai necompatibile haine la prima vedere, te afli în rândul adevăratelor fashioniste.

separator

Nu te temi să combini o pereche de pantofi masculini cu o rochie sofisticată

Majoritatea vom merge pe varianta sigură, accesorizând o rochie sofisticată cu o pereche de pantofi cu toc. O fashionistă adevărată cunoaște, însă, efectul extraordinar pe care-l poate avea o pereche de pantofi masculini asortați cu rochia elegantă.

Nu vezi nimic greșit în a purta o rochie peste pantaloni

O rochie veche poate căpăta o nouă viață, iar una prea scurtă devine perfectă  atunci când adaugi o pereche de pantaloni. Stilizată diferit, îți poate da o eleganță aparte sau o relaxare de weekend.

Porți lenjeria intimă la vedere

Cunoști sex-appealul pe care ți-l dă un sutien dantelat purtat pe sub un blazer masculin, așa că ai grijă întotdeauna să investești în cele mai chic piese de lenjerie intimă, pe care le porți adesea la vedere.

Porți hainele în straturi, în moduri neconvenționale

Bustiera poate fi purtată ca atare, pe dedesubt sau deasupra, iar același lucru este valabil pentru majoritatea pieselor din garderobă. Dă-i o nouă dimensiune șifonierului tău purtând hainele în straturi în moduri neconvenționale.

 

sursa

Pastilele de slăbit au îngrășat-o cu 30 de kilograme
Articolul anterior
Tudor Chirilă, în postura de tată. Imagini cu fiul lui
Articolul următor
Alte articole interesante