Pentru ce încălțăminte optezi atunci când ești gravidă

Dacă până la sarcină nu ieșeai din casă decât în pantofi cu tocul de 10 centimetri, acum trebuie să îi înlocuiești cu o pereche de încălțăminte mai lejeră și confortabilă. Picioarele tale și așa suferă de pe urma greutății suplimentare acumulate în timpul sarcinii.

separator

Tocuri de 3 centimetri

Trebuie să renunți și la încălțămintea cu tocuri prea înalte, și la cea cu talpa prea plată. Soluția ideală, dacă vrei să fii o graviduță stilată, este să porți pantofi cu toc de maxim 3 centimetri. Tălpile plate nu sunt cea mai bună alegere pentru că arcada tălpii și călcâiul nu sunt susținute așa cum trebuie.

Adidași

Dacă faci exerciții pentru însărcinate sau obișnuiești să te plimbi, încălțămintea sport este ideală pentru tine. Adidașii sunt comozi, în vogă și îți oferă libertate în mișcare. În plus, poți face zeci de combinații cu acest tip de încălțări. Îi poți purta atât cu pantaloni sport, cât și cu jeanși skinny, boyfriend sau cu o rochiță lejeră.

alessandra_ambrosio_black_tshi article-0-1B296959000005DC-159_638x789 Ciara+Safe+Kids+Day+imw568ROz3Mx GStefaniLeopard101213_17_500-2
??????????????? monica-cruz-shopping-after-announcing-pregnancy-madrid-gsi__oPt Pregnant Rachel Bilson goes furniture shopping at midcenturyLA rachel-bilson-black-maxi-vans-checkerd-sneakers-2

Pantofii Oxford

Dacă lucrezi la birou , pantofii Oxford ți se vor potrivi de minune. Aceștia oferă piciorului susținerea necesară, fără să te incomodeze.

pantofi-oxford-piele-naturala-carina-7985-1 pantofi-oxford-piele-naturala-natalie-11781-1

Cizme

În timpul sarcinii, picioarele suferă unele modificări. De aceea, trebuie să optezi pentru cizmele cu elastic sau cu șiret, care să poată lua forma piciorului. Nu alege cizme prea strâmte sau rigide.

42f79016-1e7e-4d2f-96c6-837ef6d8f2f1_zps53ae4bb5 **EXCLUSIVE** A very pregnant Malin Akerman, dressed in a tight green shirt, black pants and boots, attends an event at a Los Angeles elementary school camila_alves pregnant boots Gisele+Bundchen+Boots+Flat+Boots+PQg3Fr-ZUcCl
Pregnant+Rachel+Stevens+steps+out+shop+near+wGTr5zNXeFSl

Totuși, primul criteriu după care trebuie să te conduci este comoditatea. Încălțămintea din materiale naturale, în care piciorul poate respira este cea mai bună alegere.

Text: Sorina Țurcanu

Connect-R va preda ora de religie la Tv!
Articolul anterior
Povestea de dragoste a Iuliei Timoșenko: Un apel telefonic, făcut din greșeală, i-a schimbat viața!
Articolul următor
Alte articole interesante