Piesa vestimentară feminină pe care bărbații o urăsc: “Sunt al dracului de teribili”

Fetele cred că sunt comozi, versatili și sexy, bărbații însă au cu totul altă părere despre pantalonii scurți cu talie înaltă. Chiar dacă această piesă a devenit populară în toate orașele mari ale lumii și este preferată de toate vedetele, sexul puternic este îngrozit de această tendință.

separator

Iată ce părere au bărbații despre pantalonii scurți cu talie înaltă!

Vă place când posteriorul vostru seamănă cu o pară? Fetelor, blugii cu talie înaltă sunt cel mai rău lucru care vi se poate întâmpla! Blugi cu talie înaltă sunt al dracului de teribili. De ce vă urâțiți? Opriți-vă, opriți-vă, nu vă lăsați păcălite de moda de moment „, a declarat bloggerul Varlamov.

2

„Acesta este cel mai urât trend pe care l-am văzut vreodată. Ideea este să-ți faci fundul să arate „mai rău” decât în realitate. Nu înțeleg, care este sensul?” , Dave, 29 de ani.

„Acești pantaloni scurți sunt cel mai bun instrument din lume pentru a lupta cu violatorii. Îmbraci pantalonii bunicii și poți merge la magazin și la ora 4 noaptea. Nimeni, niciodată nu te va dori”, Nick, 36 de ani.

8

„Fetele aleargă după fashion, dar nu înțeleg că moda și frumusețea sunt două lucruri absolut diferite. Încerc s-o conving pe iubita mea să nu mai poarte acești pantaloni. Este un adevărat iad!„, Andy , 31 de ani.

“Foarte rar întâlnesc pe stradă o fată îmbrăcată în pantaloni scurți cu talia înaltă pe care să o doresc. Cred că această piesă este făcută pentru a deforma și urâți silueta femeii. Iar ele o poartă pentru a îndepărta bărbații. Nu am altă explicație!” Aaron, 25 de ani.

9

Așa NU! Cele mai oribile ținute de vară
Articolul anterior
Așa arată Maria Sharapova în costum de baie!
Articolul următor
Alte articole interesante