Poartă îndrăzneț rochia de zi, și seara!

Ce purtăm ziua, nu se poate combina cu o ținută de seară elegantă. FALS! Ai știut că hainele de zi, se pot transforma în niște apariții impecabile și în seara? Dacă nu, atunci stilista Alina Cărăuș îți sugereză top idei despre cum poți să faci acest lucru.

Rochia de zi și de seară, este un adevărat musthave, care neapărat trebuie să facă parte din garderoba fiecărei femei. O rochie vaporoasă de zi, cu un print de mramură, poate avea o nouă splendoare seara, atunci când o porți cu un palton negru, și o pălărie de tip fedora.

Rochiile roșii, sunt o alegere perfectă atât pentru o ținută de zi, cât și pentru un eveniment de seară. Ziua rochia o putem purta lejeră, fără multe accesorii, iar seara o maletă și o pălărie neagră, transformă rochia într-o ținută călduroasă, dar în același timp și stilată .

Culoarea nude a fost mereu în vogă. În prima parte a zilei, purtăm o rochie nude lungă, și lăsăm părul pe spate pentru a emana feminitate și gingășie. Seara însă, combinăm ținuta cu o eșarfă colorată, și un pulover alb. Ce poate face fericită mai mult pe o femeie decât o ținută călduroasă, dar în același timp și atractivă?

Toate aceste ținute prezentate mai sus, le găsiți în magazinul de haine ELLA DRESSING

Deși recent s-a deschis pe industria modei din capitală, acesta a reușit să cucerească mii de femei prin calitatea și stilistica hainelor.

În materialul video de mai jos îți demonstrăm toate aceste reguli aplicabile:

A apărut testul rapid care identifică trei tulpini ale Covid-19 în doar două ore
Articolul anterior
Tragedie. Un copil de 9 ani din Călărași s-a înecat sub gheața unui iaz
Articolul următor