Pune-ți aceste întrebări înainte de a cumpăra o haină!

Obișnuiești să-ți cumperi o piesă vestimentară, apoi regreți decizia? Avem o listă de întrebări pe care trebuie să ți le pui înainte de a cumpăra ceva.

separator

1. Prețul e rezonabil?

Chiar dacă e un obiect vestimentar care îți place la nebunie, trebuie să te întrebi dacă raportul calitate-preț justifică prețul. În caz că răspunsul e nu, ar trebui să te gândești de două ori înainte să deschizi portofelul.

2. Cât de des o voi purta?

Dacă răspunsul este des/foarte des, atunci cel mai probabil achiziționarea lui este o acțiune bună și nu vei regreta acest lucru.

3. Am deja ceva asemănător?

Dacă ai o garderobă mare și un stil vestimentar bine stabilit, este posibil să tinzi să cumperi lucruri similare sau chiar identice. Înainte să te grăbești să cumperi ceva care îți place mult, întreabă-te dacă nu cumva ai deja o variantă a respectivei haine.

4. Risc să nu mai fie la modă în curând?

E normal să vrei să te îmbraci „în tendințe”, dar trebuie să ai grijă la obiectele care sunt trendy astăzi și se demodează mâine. Cea mai bună variantă este să iei o variantă ieftină a obiectului vestimentar la modă și să-ți păstrezi banii pentru o piesă clasică.

5. Arată bine pe mine?

Chiar dacă o anumită nuanță de roz a fost declarată culoarea anului 2014, nu e indicat să-ți cumperi piese vestimentare în această culoare dacă nu ți se potrivește cu culoarea pielii. Același sfat e valabil și pentru anumite haine care poate sunt în trend, dar care nu îți flatează silueta.

6. E versatil/ă?

Atunci când achiziționezi o piesă vestimentară nouă, trebuie să te asiguri că poți să o introduci în cât mai multe ținute cu putință. Doar așa vei face cumpărături cumpătate, a căror preț se va amortiza în timp.

7. Îmi place la nebunie?

Dintre toate întrebările, aceasta este, poate, cea mai importantă. Chiar dacă un obiect e la reducere sau dacă o prietenă îți spune că ți se potrivește perfect, dacă nu îți place la nebunie, nu-l cumpăra! E foarte important să îți placă foarte mult ție o piesă vestimentară, pentru că astfel o vei purta cu plăcere de fiecare dată.

Sursa

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

Ai părul blond? Cele 3 culori care ți se potrivesc perfect

Nuanțele de blond, fie că sunt mai închise, fie că sunt foarte deschise, reprezintă alegerea foarte multor femei. Părul blond este asemănat cu senzualitatea, motiv pentru care multe femei optează pentru această culoare.

Dacă machiajul trebuie ales în funcție de nuanța părului, același lucru ar trebui să se întâmple și când vine vorba despre vestimentație. Anumite culori li se potrivesc perfect blondelor și fac ca trăsăturile lor să iasă și mai mult în evidență.

Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde

1. Roșu

Roșul este o culoare puternică și scoate în evidență părul blond. În plus, dacă ochii tăi sunt deschiși la culoare, această nuanță ți se va potrivi de minune.

2. Nuanțele metalice

Hainele în culori metalice, auriu sau argintiu, avantajează orice doamnă sau domnișoară cu părul blond. Acestea dau un rafinament aparte și sunt potrivite în special pentru un eveniment ce impune o ținută specială.

3. Albastrul cobalt

Chiar dacă se potrivește cu orice nuanță a părului, albastrul cobalt le favorizează în special pe blondele cu ochii albaștri. Atunci când poartă această culoare, ochii lor vor avea mai multă expresivitate, iar nuanța părului va fi pusă în valoare. Pentru cele care nu au ochii deschiși la culoare, dar au părul blond, albastrul electric este cea mai potrivită alegere.

Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (6)
Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (2)
Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (7)

sursa

3 tratamente care-ți refac tenul după sărbători!
Articolul anterior
Urechiușe crocante by Julia Rodnițchi
Articolul următor