Ralph Lauren primăvară-vară 2013 – o colecție ce respiră pasiune!(video)

Culori tari, imprimeuri florale sau dungi mexicane, volane flamenco, pălării de matador, berete și eșarfe stilate- toate au fost prezente în noua colecție primăvară-vară 2013 a designerului american Ralph Lauren.

 

fundal

Inspirat de ținutele tradiționale spaniole și sud-americane, printre creațiile designerului s-au numărat jachete cu broderii aurite și epoleți, bluze de dantelă neagră, cămăși albe, rochii de seară roșii și costume în stil masculin.

Cromatica a fost reprezentată de turcoaz, roșu sângeriu, alb și negru.

Referitor la această colecție, marele designer a menționat: “Sunt mereu inspirat de locuri îndepărtate, exotice. Voi n-ați fost acolo, dar ele vin în viața, în imaginația mea.”

În colecția sa a jucat îndrăzneala, culorile aprinse, pălăriile, colierele lungi și bunul gust.

http://www.youtube.com/watch?v=cTtT-VCWTT4

aa78
 
bb25 cc11 new-york-fashion-week-ralph-lauren-primavara-vara-2013-ndash-o-colectie-pasionala-de-inspiratie-latino new-york-fashion-week-ralph-lauren-primavara-vara-2013-ndash-o-colectie-pasionala-de-inspiratie-latino_1 new-york-fashion-week-ralph-lauren-primavara-vara-2013-ndash-o-colectie-pasionala-de-inspiratie-latino_2
new-york-fashion-week-ralph-lauren-primavara-vara-2013-ndash-o-colectie-pasionala-de-inspiratie-latino_3 rochii-de-seara-primvara-2013 tt67

La 12 ani avea 84 de kilograme. Acum rupe ringul de dans (Video)
Articolul anterior
Papa Francisc uimește Vaticanul și lumea întreagă!
Articolul următor
Alte articole interesante