Reduceri de 20-70 % la costumele pentru bărbați by Sandro Livv

Dacă vrei să-l surprinzi pe iubitului tău cu un costum sau o cămașă by Sandro Livv o poți face acum, deoarece ai șansa să achiziționezi produse de înaltă calitate, la cel mai bun preț.

separator

Brandul îți pune la dispoziție o varietate largă de articole, inclusiv costume, paltoane, cămăși, genți, pantofi, curele, batiste de buzunar și eșarfe, pe care le poți procura în perioada 7-14 noiembrie, cu o reducere de până la 70 la sută.

Sandro Livv este un brand italian care se remarcă prin calitatea perfectă a accesoriilor și țesăturilor. Iar costumele te fac remarcat din mulțime și îți oferă confortul de care ai nevoie zilnic. Varietatea de produse te impresionează prin calitatea desevârșită, design unic, dar și o notă maximă de eleganță.

Costumele marca SANDRO LIVV se fac în Italia dupa  tradiția antică a croielii. După vechea măiestrie: foarfece, ac și  un șablon de carton. Cu o istorie ce datează din anii 1950, atelierul a reușit să îmbine tradiția cusutului de mână cu noile tehnologii. Astfel, toate elementele vestimentare sunt personalizate pentru a satisface gusturile oricărui client, începând de la sacouri, pantaloni, terminând cu nasturi și papioane.
www.sandroliv.com

alte Articole interesante