Reduceri de 50% în magazinele Nikita Rinadi!

Vara se duce, iar motivele de bucurie mai rămân! În ultima săptămână a verii, brand-ul de modă Nikita Rinadi îţi oferă posibilitatea să simţi din plin una dintre plăcerile vieţii.

separator
1.1Macheta Cover (Copy)

Vino la magazinele Nikita Rinadi până pe 31 august şi procură haine din colecţia 2015 la jumătate de preţ.

Nu uita, shopping-ul din perioada reducerilor îţi ridică nivelul de endorfine în organism. Altfel spus, te face să te simţi mai fericită!

Simte fericirea în ultimele zile de vară!

1 (Copy) 2 (Copy) 3 (Copy) 4 (Copy) 5 (Copy)
6 (Copy) 7 (Copy) 8 (Copy) 9 (Copy) 10 (Copy)
11 (Copy) 12 (Copy) 13 (Copy) 14 (Copy) 15 (Copy)
16 (Copy) 17 (Copy) 18 (Copy) 19 (Copy) 20 (Copy)
21 (Copy) 22 (Copy) 23 (Copy) 24 (Copy) 25 (Copy)
26 (Copy)

10979483_727009057418011_971283899_n copyMagazinul de modă Nikita Rinadi

(C.C.Atrium,et.3), bd.Mircea cel Bătrîn 24
Tel:. (+373 78) 75-22-51
Shop online : www.nikitarinadi.com
Instagram : @nikitarinadi
Pinterest : nikitarinadi
Facebook :  https://www.facebook.com/NikitaRinadi

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

Ai părul blond? Cele 3 culori care ți se potrivesc perfect

Nuanțele de blond, fie că sunt mai închise, fie că sunt foarte deschise, reprezintă alegerea foarte multor femei. Părul blond este asemănat cu senzualitatea, motiv pentru care multe femei optează pentru această culoare.

Dacă machiajul trebuie ales în funcție de nuanța părului, același lucru ar trebui să se întâmple și când vine vorba despre vestimentație. Anumite culori li se potrivesc perfect blondelor și fac ca trăsăturile lor să iasă și mai mult în evidență.

Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde

1. Roșu

Roșul este o culoare puternică și scoate în evidență părul blond. În plus, dacă ochii tăi sunt deschiși la culoare, această nuanță ți se va potrivi de minune.

2. Nuanțele metalice

Hainele în culori metalice, auriu sau argintiu, avantajează orice doamnă sau domnișoară cu părul blond. Acestea dau un rafinament aparte și sunt potrivite în special pentru un eveniment ce impune o ținută specială.

3. Albastrul cobalt

Chiar dacă se potrivește cu orice nuanță a părului, albastrul cobalt le favorizează în special pe blondele cu ochii albaștri. Atunci când poartă această culoare, ochii lor vor avea mai multă expresivitate, iar nuanța părului va fi pusă în valoare. Pentru cele care nu au ochii deschiși la culoare, dar au părul blond, albastrul electric este cea mai potrivită alegere.

Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (6)
Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (2)
Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (7)

sursa

Olga Manciu are un admirator secret. Ce cadou i-a făcut!
Articolul anterior
De râs și de plâns! Cât de ridicol se pot îmbrăca unele persoane.
Articolul următor