Rochia peste pantalon, o ținută cool!

2017 soseşte cu trend-ul purtării rochiei peste pantaloni. Stil abordat de Louis Vuitton şi Ellery precum şi de către alte staruri ale street fashion-ului, fenomenul de layer-ing este din ce în ce mai iubit.

separator

1470847236-dress-over-trousers

Așa că dacă ai haine în șifonier de care te-ai despărți cu greu, însă nici nu găsești un moment potrivit să le porți prea des, poți profita prin încercarea de noi combinații. Dacă un element este mai nou decât celălalt nu va face decât să dea un aer fresh.

4 moduri în care poţi purta o rochie peste pantaloni:

  • Atât o rochie lungă cât şi una scurtă sunt variante care pot crea un look nonconformist. Dacă preferi rochia lungă ia-o pe cea cu crăpătură adâncă prin care ţi se poate vedea piciorul. Altfel, care mai este sensul?
  • Atunci când alegi o rochie scurtă combin-o cu o pereche de pantaloni până la gleznă. Totul scurtat! Oamenii sigur îţi vor aprecia alegerea şi modul deştept de a combina elementele.
  • Rochie cu blugi! Indiferent de ţinută denim-ul invoca un aer relaxat. Ia-ţi blugii preferaţi, asociază-i cu o rochie şi va părea că nici nu te-ai chinuit înainte să ieşi din casă, totuşi vei arăta foarte cool!

Citește continuarea pe emmazeicescu.ro!

My London Shop anunță reduceri de 50% timp de 3 zile!
Articolul anterior
Perfect pentru gurmanzi! Pizza-bar
Articolul următor
Alte articole interesante