Sanda Diviricean a devenit designer. Iată cum arată prima colecție!

Sanda Diviricean și-a găsit un nou job. Aceasta a creat un brand de haine, care speră să fie pe placul moldovencelor. Deja au apărut și primele creații ale Sandei, pe care le poți comanda online.

separator

img_5830

Mai multe despre noul proiect, Sanda Diviricean a povestit pe blogul ei:

14322178_10208813908618242_6481125167664829102_n

„De data aceasta ideea a venit de la trei femei care au finalizat cursul Renașterea femeii, Romina Bacarji – un suflet mare cât să cuprindă o lume și un manager de excepție, Marina Bortă – un creator talentat și Violeta Eșanu – o femeie de afaceri inspirată, toate trei cu mult entusiasm și dorința de a crea ceva pentru femei, ceva care ar putea completa ceea ce facem noi la curs. Si atunci am zis că dacă cursul este un ghid spre lumea interioară a femeii, atunci haina pe care o îmbracă este o reflecție a acestei lumi. Și ne-am făcut curaj să vă propunem această reflecție, prezentându-vă o colecție de haine inspirată de voi, femeile pe care le iubim.

Apoi am mai făcut un pas, am creat un brand nou, un nume nou. Nu l-am ales pur și simplu, ci ne-am dorit să poarte un mesaj despre comunitatea noastră. Ne-am dorit să fie o promisiune pe care femeile să și-o facă în interiorul lor, ca acest interior să nu rămână niciodată gol sau pustiit, niciodată doborât de greutăți sau probleme.

O promisiune de a-și îmbrăca interiorul – cu stofă aleasă, specială, deosebită, de culoare luminoasă. Ne-am dorit și ne dorim ca femeia să-și poată exprima frumusețea interioară prin manifestări exterioare – prin zâmbet, ochi sclipitori, mers ușor… într-o fustă sau rochie care s-o reprezinte, să fie o continuare a ceea ce este ea. Ne dorim o promisiune de la femei– să găsească motive pentru a fi fericite în fiecare zi.”

img_5645

img_5652

img_5665

img_5687

img_5703

img_5717

img_5810

SUPER exercițiu pentru mușchii taliei!
Articolul anterior
5 plăcuțe decorative pe care trebuie să le ai la nunta ta
Articolul următor
Alte articole interesante