Sandalele cu toc BLOCK! Cel mai nou trend în modă

Sandalele block sunt vedetele acestei veri şi le poţi lua cu tine în orice vacanţă fără să îţi îngreunezi bagajul. Farmecul lor constă în toc.Unul foarte gros care îţi creează impresia de picior alungit, chiar şi atunci când apelezi la un toc nu mai înalt de 7 cm.Le ai ACASĂ?

separator

Cu ce le porţi?

Sunt atât de versatile prin înălţimea diferită pe care o pot avea, încât pot fi purtate oricând şi asociate cu orice. Iată ce-ţi propun după încercările personale:

Combină-le cu jeanşi şi un tricou alb cu croială clasică pentru o ţinută simplă şi relaxată când ieşi cu prietenii într-o seară. Nu uita de câteva accesorii minimaliste
Încearcă-le cu o fustă tip clopot cu talie înaltă, şi un top scurt, sau unul mulat ascuns în interiorul ei, împreună cu un sacou clasic. Dacă tocul este înalt, sigur nu treci neobservată!
Pantalonii culotte sunt şi ei nişte vedete ale sezonului, împreună cu sandalele block, poţi dobândi un look super cool!
Fiind în plin sezon de nunţi, şi rochiile elegante vor căpăta o nuanţă mai relaxată iar tu vei putea să dansezi veselă toată noaptea, şi nu în picioarele goale!
Cu un toc mediu şi pantalonii scurţi pentru birou poţi să ai un aer elegant îndrăzneţ dar decent în acelaşi timp. Adaugă şi o vestă lungă simplă şi poţi rămâne în oraş după program !

Citește articolul integral pe emmazeicescu.ro!

alte Articole interesante