Shopping MallDova prezintă tendințele de modă din acest sezon!

Fashion bloggerițele, experții în modă și jurnaliștii și-au dat întâlnire la o lecție interactivă de stil „Mall of Flame”, care a avut loc la Shopping MallDova. Cele mai curioase tinere au aflat ultimele tendințe în materie de modă, au văzut cele mai noi ținute aduse în buticuri și au învățat cum să transforme o ținută de zi în una de seară.

separator

_MG_8034
_MG_7994 _MG_8028 _MG_8062

„Evenimentul de astăzi l-am realizat cu experții noștri de modă, este vorba despre un fashion talk în cadrul căruia vrem să abordăm mai multe subiecte legate de modă, să discutăm tendințele din acest sezon din brandurile pe care le găsim în Shopping MallDova. Le vom da sfaturi invitaților și îi vom învăța să țină pasul cu tendințele”, spune Ina Mamaliga, coordonator marketing Shopping MallDova.

_MG_7987

Evenimentul a fost moderat de Eva Elena, un fotograf de modă și Mihai Teodor, unul dintre cei mai stilați bărbați ai Capitalei.

Ținuta de zi poate fi transformată în una de seară

Eva Elena le-a oferit mai multe sfaturi utile invitatelor și le-a demonstrat cum pot asorta ținutele pentru a arăta cool. Aceasta a transformat o ținută de zi în una de seară în felul următor:

Ținută de zi: palton, blugi, pulover, sneakers, ochelari și geantă;

Ținuta business: înlocuim sneakerșii cu o pereche de pantofi cu toc;

Ținuta de seară: înlocuim poșeta cu o geantă de seară, dezbrăcăm puloverul, punem paltonul pe umăr.

_MG_8048

Lecții de fashion la Shopping MallDova:  Îmbracă-te stilat și cu bani puțini. E real!

De asemenea, fotograful de modă a prezentat:

• transformarea ținutelor banale în unele fashionable, folosind anumite piese de rezistență de la Orsay, United Colors of  Benetton, Mango, Sisley, Melis, Oodji și Aridon;

• tendințele principale de toamnă-iarnă: stilul Boho cu elemente ale anilor ‘70(Orsay, Oodji, Meli Melo Paris, Salamander, Aridon, United Colors of  Benetton), grafisme în alb și negru(United Colors of  Benetton, Guess, Carlo Pazolini), garnitura de blană (Mango, LC Waikiki, Sandalini);

_MG_8084

• cele mai stilate articole din colecțiile noi – lucruri cu personalitate, care atrag atenția, indiferent de brandul înscris pe etichetă. Aceste ținute pot fi găsite la Oodji, Sisley, Orsay și alte branduri de la Shopping MallDova;

_MG_8094 _MG_8096 _MG_8098 _MG_8099 _MG_8101
_MG_8104 _MG_8106 _MG_8108

• ținutele bărbătești actuale: business style de la Pierre Cardin, smart casual de la Vizită și trendy guy de la Celio.

_MG_8112

• ținutele chic la preț mic, care au demolat mitul că pentru a fi la modă trebuie să plătești mult, iar invitaților li s-a propus să ghicească prețul incredibil de mic al ținutei prezentate, câștigătorul fiind premiat. Outfit-ul costa mai puțin de 1800 de lei.

Invitatele au rămas încântate de fahion talk, declarând că așa tip de evenimente sunt mereu binevenite în Moldova._MG_8007

„Mi-a plăcut mult acest eveniment, e o idee foarte bună. Pe Eva o cunosc de mult timp, îi urmăresc instagram-ul, are bun gust. Mi-a plăcut că au fost prezentate cele mai noi trenduri. M-a impresionat blana, clutch-ul negru de la Mango și alte lucrușoare pe care mi-aș dori să le am în garderobă.”, a declarat Christine Harper, fashion bloggeriță.

„Nu am mai fost la evenimente fashion atât de utile. Acum voi ști cum să-mi transform ținuta și care sunt piesele vestimentare pe care trebuie să le am neapărat în șifonier. Mi-au plăcut mai multe haine, nu îmi rămâne decât să le procur.”, a spus Irina, cumpărătoare fidelă Shopping MallDova.

„Ar fi bine să se organizeze mai des evenimente interactive anume la tema fashion pentru că moldovenii au multe de învățat de la cei de peste hotare. Am să țin cont de sfaturile primite de la Eva. Prețurile hainelor prezentate de ea mi s-au părut destul de ok.”, a zis Ana, o fashionistă prezentă la eveniment.

Cele mai cunoscute branduri sunt găsite la Shopping MallDova

În mod tradițional, Shopping MallDova pune la dispoziția cumpărătorilor colecțiile celor mai populare mărci internaționale. Articolele utilizate în prezentările și demonstrațiile „Mall of Fame” au fost oferite de brandurile prezente în centrul comercial: Aridon, Broadway, Celio, Incity, Exquise, Carlo Pazolini, Clarks, Ecco, Geox, Crocks, Bata, NL Collection, Salamander, Sandalini, Gelo, Ponti, Meli Melo Paris și Melis, iar toți participanții au primit cadouri din partea Yves Rocher.

Stiliștii Shopping MallDova au demonstrat că nu e nevoie de cheltuieli mari sau de timp irosit în căutarea ținutelor ideale: tot de ce ai nevoie pentru a-ți exprima personalitatea și a fi în tendințe în această toamnă poți găsi în același loc – la Shopping MallDova.

_MG_7980 _MG_7981 _MG_7982 _MG_7983 _MG_7992
_MG_7995 _MG_7999 _MG_8006 _MG_8018 _MG_8019
_MG_8022 _MG_8023

Elena Băsescu, în ținută de 20.000 de euro la piață!
Articolul anterior
Drojdia este un aliment minune pentru sănătate
Articolul următor
Alte articole interesante