Simte-te confortabil în pantofii cu toc. 6 sfaturi!

Pantofii cu toc sunt un adevărat calvar pentru picioarele femeilor. De cele mai multe ori, acestea nu rezistă nicio seară în ei. Pentru ai face mai confortabili, trebuie să urmezi câteva sfaturi!

separator
femeie-pe-tocuri-680x420

1. Folosește bandă adezivă

O noapte pe tocuri nu ar trebui să presupună dureri sau un mers chinuit. Pentru a preveni aceste inconveniente, lipește degetul al treilea de cel de-al patrulea folosind o bandă adeziva nude sau transparentă. Poate părea puțin ciudat, însă totul are o explicație biologică: între aceste degete există un nerv care este foarte presat atunci când porți pantofi cu toc; procedând astfel, presiunea este redusă considerabil.

2. Protejează-ți picioarele de transpirație

Din moment ce și cea mai mică urmă de umezeală poate duce la alunecarea și frecarea pantofului, prevină acest lucru pulverizând pe picioare un spray antiperspirant.

pantofi-toc

3. Freacă talpa cu hârtie abrazivă

O nouă pereche de pantofi, o nouă aventură pe ringul de dans? Nu trebuie să îți mai faci griji că ai putea aluneca – freacă ușor talpa pantofilor cu o hârtie abrazivă. Ai grijă să nu exagerezi pentru ca pantofii tăi cei noi să arate vechi și uzați.

4. Introdu în ei pliculețe de ceai

Pentru a scăpa de mirosurile neplăcute, usucă pliculețele de ceai și pune-le în pantofi timp de 24 de ore. Nasul tău și al celorlalți îți vor mulțumi!

5. Lărgește-i cu ajutorul gheții

Majoritatea pantofilor noi sunt foarte incomozi și rigizi. Fie că ți-ai ales o mărime mai mare, fie că vrei doar să îi faci mai confortabili, încearcă această metodă: Umple două pungi de plastic cu apfreă și așază-le în interiorul pantofilor, după care pune pantofii în congelator peste noapte. Pe măsură ce apa îngheață, pungile se vor mări, lărgind astfel pantofii.

6. … sau cu un uscător și o pereche de șosete

Ia-ți în picioare o pereche groasă de șosete și încalță-te cu pantofii prea strâmți. Menține uscătorul câteva secunde spre zonele cu probleme, mișcând piciorul în tot acest timp.

femeie-tocuri-picioare

Sursa

Cum se înțelege fiul lui Ştefan Bănică Jr cu sora lui vitregă
Articolul anterior
Tutorial. Bucle lejere în 5 minute!
Articolul următor
Alte articole interesante