Șosete și sandale. Tu ai purta așa combinație?

De la o vreme, cele mai trăsnite combinații au devenit un trend. Cine s-ar fi gândit cu 10 ani în urmă că tinerele vor purta rochii elegante cu adidași? Iar acum, designerii au mai propus o asortare deocheată: ciorapi și sandale. Iată cum le poți purta!

separator

Optează pentru un look neutru şi vino cu o pată de culoare. Pantofii în tonuri închise, precum negru sau gri sunt foarte uşor de adoptat oricărei ţinute, iar alături de o pereche simplă de şosete într-o nuanţă puternică vor schimba fără prea mult efort aspectul ţinutei. Păstrează şi în partea de sus liniile simple pentru un plus de efect. În felul acesta, privirile vor fi atrase de mixul obţinut dintre pantofi şi şosete. Pe lângă asta, cu cât adaugi mai multă personalitate look-ului cu atât va ieşi mai mult în evidenţă. Aşa că, îndrăzneşte să porţi blocurile de culoare!

Alege şosete sport alături de modele feminine. Şosetele tale favorite pe care le porţi în timpul antrenamentelor de la sală pot fi un contrast foarte interesant alături de o pereche de pantofi foarte eleganţi şi feminini.

2

Şosete cu slipici. Dacă ai impresia că ţinuta ta este prea banală, iar accesoriile nu sunt tocmai potrivite pentru a ieşi în evidenţă, poţi alege şosetele cu slipici. În felul acesta vei experimenta noi ţinute şi vei scoate din anonimat piesele vestimentare pe care le-ai dat uitării în garderoba ta.

Şosete lungi. Şosetele până la gleznă nu sunt întotdeauan o opţiune aşa că, îndrăzneşte şi alege-le chiar şi pe cele lungi, deoarece acestea vor oferi acea iluzie a picioarelor înalte. Iar pentru un efect şi mai complex, alege o pereche de ghete cu toc.

one.ro

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

Ai părul blond? Cele 3 culori care ți se potrivesc perfect

Nuanțele de blond, fie că sunt mai închise, fie că sunt foarte deschise, reprezintă alegerea foarte multor femei. Părul blond este asemănat cu senzualitatea, motiv pentru care multe femei optează pentru această culoare.

Dacă machiajul trebuie ales în funcție de nuanța părului, același lucru ar trebui să se întâmple și când vine vorba despre vestimentație. Anumite culori li se potrivesc perfect blondelor și fac ca trăsăturile lor să iasă și mai mult în evidență.

Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde

1. Roșu

Roșul este o culoare puternică și scoate în evidență părul blond. În plus, dacă ochii tăi sunt deschiși la culoare, această nuanță ți se va potrivi de minune.

2. Nuanțele metalice

Hainele în culori metalice, auriu sau argintiu, avantajează orice doamnă sau domnișoară cu părul blond. Acestea dau un rafinament aparte și sunt potrivite în special pentru un eveniment ce impune o ținută specială.

3. Albastrul cobalt

Chiar dacă se potrivește cu orice nuanță a părului, albastrul cobalt le favorizează în special pe blondele cu ochii albaștri. Atunci când poartă această culoare, ochii lor vor avea mai multă expresivitate, iar nuanța părului va fi pusă în valoare. Pentru cele care nu au ochii deschiși la culoare, dar au părul blond, albastrul electric este cea mai potrivită alegere.

Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (6)
Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (2)
Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (7)

sursa

Alsou este însărcinată
Articolul anterior
Mireasa a comandat un tort de 360 de kg pentru nuntă. Priviţi ce fac aceşti cofetari…
Articolul următor