Șosete și sandale. Tu ai purta așa combinație?

De la o vreme, cele mai trăsnite combinații au devenit un trend. Cine s-ar fi gândit cu 10 ani în urmă că tinerele vor purta rochii elegante cu adidași? Iar acum, designerii au mai propus o asortare deocheată: ciorapi și sandale. Iată cum le poți purta!

separator

Optează pentru un look neutru şi vino cu o pată de culoare. Pantofii în tonuri închise, precum negru sau gri sunt foarte uşor de adoptat oricărei ţinute, iar alături de o pereche simplă de şosete într-o nuanţă puternică vor schimba fără prea mult efort aspectul ţinutei. Păstrează şi în partea de sus liniile simple pentru un plus de efect. În felul acesta, privirile vor fi atrase de mixul obţinut dintre pantofi şi şosete. Pe lângă asta, cu cât adaugi mai multă personalitate look-ului cu atât va ieşi mai mult în evidenţă. Aşa că, îndrăzneşte să porţi blocurile de culoare!

Alege şosete sport alături de modele feminine. Şosetele tale favorite pe care le porţi în timpul antrenamentelor de la sală pot fi un contrast foarte interesant alături de o pereche de pantofi foarte eleganţi şi feminini.

2

Şosete cu slipici. Dacă ai impresia că ţinuta ta este prea banală, iar accesoriile nu sunt tocmai potrivite pentru a ieşi în evidenţă, poţi alege şosetele cu slipici. În felul acesta vei experimenta noi ţinute şi vei scoate din anonimat piesele vestimentare pe care le-ai dat uitării în garderoba ta.

Şosete lungi. Şosetele până la gleznă nu sunt întotdeauan o opţiune aşa că, îndrăzneşte şi alege-le chiar şi pe cele lungi, deoarece acestea vor oferi acea iluzie a picioarelor înalte. Iar pentru un efect şi mai complex, alege o pereche de ghete cu toc.

one.ro

Alsou este însărcinată
Articolul anterior
Mireasa a comandat un tort de 360 de kg pentru nuntă. Priviţi ce fac aceşti cofetari…
Articolul următor
Alte articole interesante