Stil de prințesă: trucuri vestimentare de la Kate Middleton!

Duke and Duchess of Cambridge 1st wedding anniversaryKate Middleton a fost desemnată de criticii vestimentari drept una dintre cele mai bine îmbrăcate femei. Dacă îi admiri stilul, iat

separator
ă câteva trucuri de prințesă.

1. Poartă dantelă

Când îmbraci o rochie din dantelă, poartă bijuterii puține. În privința încălțărilor, optează pentru pantofi nude și definește ținuta cu un plic simplu.

dantela

2. Alege rochii medii

Rochia până la genunchi este o alegere elegantă, perfectă pentru orice ocazie. Poart-o la o ținută business ori în cadrul unui cocktail.

rochii midi

3. Pune-ți talia în valoare

Subliniază-ți mijlocul chiar dacă nu ai un corp de model. Talia marcată conferă imaginea unei siluete alungite și poate să acopere alte defecte: șolduri foarte late sau bust imperfect.

puneti talia in valoare

4. Poartă jeanșii cu stil

Când îți dorești o ținută smart casual care să-ți ofere și un plus de comoditate, contează pe o pereche de jeanși. Asortează-i cu o cămașă clasică și o pereche de pantofi înalți. Blugii reprezintă un articol vestimentar versatil, ușor de combinat cu orice tip de vestimentație.

poarta jeansii cu stil

5. Trench-ul, o piesă de bază

Ziua, pentru un outfit casual poartă trench-ul descheiat, împreună cu o pereche de blugi și un top lejer. Seara, poartă unul închis, asortat cu o rochie medie și pantofi înalți.

trench-ul, piesas de baza

6. Culorile aprinse îți definesc vestimentația

Culorile aprinse adaugă prospețime oricărui look, așadar nu le ocoli. În sezonul cald, mizează pe rochii și pantaloni în nuanțe electrice.

culorile aprinse ii definesc vestimentatia

Sursa

Naşti în 2015? Iată ce caracter va avea copilul tău
Articolul anterior
Ionel Istrati, alături de Britney Spears! Ce pune la cale
Articolul următor
Alte articole interesante