Stilist tips! 3 ținute bune de purtat toată săptămâna

Ce mâncare să mai fac zilele acestea sau cu ce să mă mai îmbrac azi? Sunt poate cele mai des întâlnite întrebări care “aleargă” prin capul multor femei. Și dacă eu nu vă pot ajuta la capitolul gătit, da promit so încerc și pe asta, ce ține de stil, cu siguranță îmi va reuși.  

Răscolind prind garderobă am înțeles că îmi lipsesc câteva elemente vestimentare necesare și în vogă în acest sezon, așa că am tras o fugă în Centru Comercial Unic, unde mi-am umplut geanta cu ținute, dar am zis să vă ofer și vouă câteva idei ingenioase despre ce mai puteți purta în această toamnă.  

”Toamna aceasta este despre comoditate, iar în acest sezon e binevenită asortarea dintre un costum sport cu paltoane, cămăși oversize sau geacă din denim. Nu uităm nici de accesorii pentru cap care ne țin de cald dar și ne scot în evidență.”

”Uraa, stilul vintage a revenit  iar blugii de tip mams sunt în vogă. Dacă îi mai asortezi cu o cămășă în imprimeuri, atunci poți fi sigur că ai dat lovitura.”

“Știați că fustele peste genunchi deja nu mai par demodate, ba din contra sunt exct ce trebuie! Ei bine eu am ales o pereche de ciubote pentru comoditate, și am adăugat un plus de culoare purtând o beretă vișinie.”

Ținutele le-am ales din Centrul Comercial Unic, unde după cum vedeți este un adevărat rai pentru orice garderobă iar  prețuri sunt superbe!

Iubirea nu se uită: Povestea emoționantă a bărbatului bolnav de Alzheimer care și-a cerut din nou soția în căsătorie
Articolul anterior
Nicoleta Luciu a povestit cum se descurcă cu cei patru copii ai săi
Articolul următor