Stilul controversat al Christinei Aguilera!

Dacă am vorbit deja despre cele mai bine îmbrăcate vedete din lume, acum vom analiza stilul vestimentar a uneia dintre cele mai controversate femei de la Hollywood. Christina Aguilera a etalat de-a lungul carierei sale diverse stiluri vestimentare

separator
, unele fiind de-a dreptul dezastruoase.

Stilul controversat al Christinei Aguilera!

Debutează ca o fire timidă și sensibilă, iar ținutele ei sunt modeste și inocente. Abordează stilul sport sau casual și un machiaj mai mult natural.

După o perioadă de timp, Aguilera își schimbă radical stilul, devenind una dintre cele mai rebele vedete de la Hollywood. Machiajul se schimbă în unul mai îndrăzneț, iar hainele purtate de aceasta par mult mai sumare.

Mai târziu, vedeta își bucură fanii cu o nouă schimbare. Aguilera trece la ținute elegante, pantofi cu toc și bucle a la Marilyn Monroe. Buzele roșii și machiajul glamouros o transformă într-o adevărată divă.

Iar odată cu adăugarea kilogramelor în plus, ținutele Christinei Aguilera devin lipsite de stil. Rochiile mini, super-mulate îi scot în evidență colăceii și burtica proeminentă, iar aceasta arată dezgustător.

Pentru a observa toate aceste schimbări, vezi colajul foto de mai jos!

poza1
 
poza2
poza3 poza4
poza5 poza6 poza7 poza9
poza10 poza11 poza12 poza13
poza14 poza15
poza16
poza17
poza18
poza19
poza20 poza21 poza22 poza23
poza24 CHRISTINA AGUILERA at NCLR ALMA Awards poza26 poza27

Text: Sorina Țurcanu

Un moldovean a intrat în semifinala Mister World 2014
Articolul anterior
Nu i-a fost frică să nască la 47 de ani! Are în schimb alte temeri!
Articolul următor
Alte articole interesante