Stilul femeilor puternice: Signe Burgstaller și Iolanta Mura într-un photo-shooting Nikita Rinadi

Signe Burgstaller, Dna Ambasador al Suediei în Moldova și Iolanta Mura, femeie de afaceri, au participat la un photo-shooting organizat de către brandul Nikita Rinadi. Aceste doamne au demonstrat cât este de important să-ți alegi ținuta vestimentară care să corespundă statutului, să aibă elemente feminine și să te facă să te simți confortabil.

separator

Dna Ambasador al Suediei apreciază hainele ”made in Moldova” și cu o deosebită plăcere am ales niște outfit-uri care să-i reprezinte personalitatea și, în același timp, să corespundă statului său de diplomat.

”Mă bucură faptul că în Moldova sunt designeri care știu să-și onoreze munca și creează lucruri cu adevărat fascinante. Am trăit o experiență frumoasă în cadrul photo-shooting-lui organizat de brandul Nikita Rinadi. În ținutele pe care le-am purtat m-am simțit confortabil și stilată”, a menționat Excelența Sa.

Signe Burgstaller a purtat 3 ținute: o rochie cu imprimeu floral, care oferă note de feminitate, un set clasic format din bluză și fustă, care îi accentuează statutul și un costum compus din pantaloni, jachetă fără mâneci și bluză.

”La selectarea ținutelor împreună cu dna Ambasador am ținut cont de câteva criterii în momentul când își făcea alegerea: să domine stilul oficial, culorile stricte și să fie accentuată feminitatea. Criteriile au fost respectate în totalitate, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor”, a precizat Nadya Gudumak, designerul brandului Nikita Rinadi.


A doua protagonistă este femeia de afaceri, Iolanta Mura, apreciată atât pentru profesionalismul său, cât și pentru stilul vestimentar impecabil pe care îl abordează. Eroina a ales trei rochii de lungimi diferite. Toate cele trei outfituri i-au accentuat calitățile feminine și, totodată, abilitățile de lider înnăscut.


„O femeie trebuie să aibă neapărat în garderobă o rochie neagră (little black dress). Eu am găsit modelul care mă inspiră și îmi oferă încredere, iar o rochie neagră care îți evidențiază feminitatea în cel mai plăcut mod, va fi mereu în tendințe”, a menționat Iolanta Mura.


Nadya Gudumak a ținut să accentueze că rochia de culoare bordo, pentru care a optat prezentatoare, este o alegere inspirată: „Acest tip de rochie este preferata femeilor puternice, cu atitudine, puțin exigente și cu simțul devotamentului sublim”.


Ultima ținută pe care a ales-o Iolanta Mura este rochia cu elemente feminine. Atât croiala, cât și stofa fină a rochiei a făcut-o pe Iolanta să simtă eleganța și confortul într-o singură piesă vestimentară.


Aceste două doamne, care insuflă încredere și respect profund, au demonstrat că succesul vine din interior, iar interiorul unei femei se află într-o strânsă legătură cu exteriorul și cu starea de spirit pe care le-o creează lucrurile frumoase, elegante și pline de farmec.”

Partenerii noștri
Author Nikita Rinadi
Adresa: Centrul Comercial Atrium, et. 3, butic 3042 / Strada Albișoara, nr. 4
Tel.: +373 (79) 765 458
Facebook: https://www.facebook.com/NikitaRinadi/
Antonia și-a machiat fetița de doar 7 ani? Cât de mult îi seamănă Maya
Articolul anterior
Fiica Liliei Ojovan, într-o ținută adorabilă de Dragobete!
Articolul următor
Alte articole interesante