Sunt incomode, dar le poartă toate vedetele. Cum arată sandalele create de Kanye West!

Sandalele transparente Yeezy, create de Kanye West, au devenit un trend alert la Hollywood. Sigur că cel mai mult le poartă soția interpretului, Kim Kardashian și prietenele acesteia. Chiar dacă sunt incomode și mai nu-ți rupi picioarele în ele, vedetele încearcă din răsputeri să demonstreze că se țin bine pe tocuri.

separator

Kim a fost văzută de minim 4 ori în sandalele transparente de 600 de dolari, iar modelul Chrissy Teigen le-a încălțat deja de 2 ori.

Și cea mai mare dintre surorile Kardashian, Kourtney, le-a ales pentru un eveniment monden, la care s-a întâlnit cu Chrissy Teigen, care avea în picioare exact același model.

instrument-de-tortura-a-picioarelor-cum-arata-sandalele-de-600-create-de-kanye-west-si-purtate-de-toateinstrument-de-tortura-a-picioarelor-cum-arata-sandalele-de-600-create-de-kanye-west-si-purtate-de-toate_2instrument-de-tortura-a-picioarelor-cum-arata-sandalele-de-600-create-de-kanye-west-si-purtate-de-toate_3instrument-de-tortura-a-picioarelor-cum-arata-sandalele-de-600-create-de-kanye-west-si-purtate-de-toate_4instrument-de-tortura-a-picioarelor-cum-arata-sandalele-de-600-create-de-kanye-west-si-purtate-de-toate_5instrument-de-tortura-a-picioarelor-cum-arata-sandalele-de-600-create-de-kanye-west-si-purtate-de-toate_6instrument-de-tortura-a-picioarelor-cum-arata-sandalele-de-600-create-de-kanye-west-si-purtate-de-toate_8instrument-de-tortura-a-picioarelor-cum-arata-sandalele-de-600-create-de-kanye-west-si-purtate-de-toate_10

sursa

alte Articole interesante