Tania Cergă, mireasă în stil flamenco spaniol!

Interpreta a acceptat să îmbrace pentru prima dată rochia de mireasă, doar că nu una de prințesă, foarte romantică, la care visează majoritatea fetelor din copilărie. Rebelă din fire, Tania a optat pentru o rochie în stil spaniol, flamenco.

separator

Vedeta a apărut pe coperta  ediției de toamnă a revistei „NUNTA by Aura”. Iar în paginile revistei o veți descoperi într-un pictorial pasional.

Inițial echipa a dorit să-i creeze o imagine de mireasă romantică,  dar așa cum Tania nu se vedea în această ipostază, conceptul a fost revăzut.

“Ne-am dorit  să creăm o imagine romantică și senzuală, într-o rochie semi-transparentă, vaporoasă. Dar deoarece Tania este o fire rebelă și pasională, am revăzut conceptul, și am optat pentru stilul flamenco, care o reprezintă”, a declarat directorul revistei „NUNTA”, Aurelia Gândea.

Timp de 4 ore Tania Cergă a trecut printr-o metamorfoză care a prins-o la față. Vezi cum i-ar sta în rolul unei mirese în stil spaniol.

Machiajul, coafura și ședința foto au durat de dimineață până seara târziu. Tania a acceptat provocarea și a dat dovadă de foarte multă răbdare pe parcursul pregătirilor. La final ne-a mărturisit  că așa mireasă – în stil flamenco-  s-ar vedea la nunta ei.”

RYB_9598
RYB_9609 RYB_9637
RYB_9683

Tatiana Ploșniță:”Din cauza kilogramelor am renunțat la sportul meu preferat”!
Articolul anterior
Iurie Leancă și Valeriu Guma se vor încuscri!
Articolul următor
Alte articole interesante